dress pilihan ku ^_^

Penulis : Cik Puan Masa : 9:35 AM Comments : 1 Labels :
hemmmmm...ari ne keja ku mencari baju2 yg dorg jual dlm kdai online dorang..semua aku suka bah.bikin sakit ati jak d tegok klaw x gak dpat.aku mhu beli baju dress bahhh ne.tapi aku nda suka mbeli kalaw aku x try dlu.almaklum lah kan size dobol X..huhu.prnah aku try bli bju yg d order.skali smpai,cntik mmg lah cntik tp size nya bukan alang2 kecik padahal size xl sdah aku minta 2. .heemmm mhu ksi balik pun xbleh sdah.trpaksa aku bg lah dgn kazen aku yg ramping2 2..
pas 2 pnah lagi kawan aku order..dlm ktlog 2 cntik jak model 2 pakai.so kawan ku pun knuk2 mbeli lah..tertawan sdah kan dia dgn dsgain bju 2.tp skali smpai,kami tlg tertawakan lagi..mhu taw knpa???coz baju 2 mcm baju 0rg vtren..alahhhh baju 2k makcik2 bah.hahaha
naaaaaa..jadi bagus lagi bli baju d kdai2.bleh lg d pegang,bleh lagi d try..klaw x ngam bleh lg cari baju lain.tp xbleh d bawa keluar lah sebelum d bayar.nt bagus2 harga RM30 mjadi plak RM90..hehe paham gak kannn...
balik ke topik asal.....
tp tadi aku tgok2,banyak yang aku brknaan bah antaranyaaaaa:-

baju ne paling aku suka..suka..suka..n suka sangat2 suka..
pas 2 baju ne lagi gak..:)
last baju ne..
naaa..cntik2 kann.2 bagi aku lah.ntah lah kalaw kamu bah..hehe lain org lain cita rasa nya..kan..kan..kan.
ada lagi 1 dsgain aku suka..tp aku rasa mmg xsesuai lah dgn aku.tp aku ttp suka2 jak lah..hehe.nda salah bah kannn..mahu tgok gak bju apa???


jenggg3x
aku likeee2 kaler nya jak bah...hahaha.tp kalaw d bg free mgkin aku pakai gak..hahaha..2 pun kalaw ada yg bagi lah kann..(haha xmalu)
bahhhh...ukkkiii lahhhh stakat cni jak lah tagan aku brcerita..
nt aku smbung lagi next time dgn crta baruu..hehehe.byeeee

cinta terakhir(jiwang jap..hehe)

Penulis : Cik Puan Masa : 8:36 PM Comments : 0 Labels :
                                                                                                
kau cinta pertamaku
kau cinta terakhirku
tiada apa yang bisa ku nafikan kasih kita
kau air d mata ku
satu antara seribu
tiada antara di dunia

mungkinkan terputus di tengah jalan
mungkinkan terlerai tanpa ikatan
usah ragu dengan takdir

kau air di mataku
satu antara seribu
tiada antara di dunia
mungkinkan terputus di tengah jalan
mungkinkan terlerai tanpa ikatan
usah ragu dengan takdir

mungkin kita kan berbeza haluan
berakhirnya cerita percintaan
segalanya ketentuan tuhan

mungkinkan terputus di tengah jalan
mungkinkan terlerai tanpa ikatan
usah ragu d

engan takdir
mungkin kita kan berbeza haluan
berakhirnya cerita percintaan
segalanya2x


usah ragu debgan takdirmungkinkan terlerai tanpa ikatan
mungkin kita kan berbeza haluan
berakhirnya cerita percintaan
segalanya ketentuan tuhan

segalanya ketentuan tuhan.......

blog ku syurga ku:)

Penulis : Cik Puan Masa : 6:53 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum wbt :)
hehe,payah gak nak wat blog ne.paling susah nak cari background ...nampak 1 cntik,nak lagi yg 1...pas 2 jmpa lg yg cute,maw..maw...maw lg...hehehe.smua cntik n cute2.tp background bloga cik,cik plih yg smple jak lah.br pun x cntik tp cik ska dsgain ne.knapa??aku pun ndak taw.hehehe..antara background yg mmikat hati cik..
1st cik mmg maw pilih ne.tapi x jadi lah..hehe..
yg ne pun cik suka..tp mcm serabut ckit.hehe,s0 aku kansel lagi..
                                                               
kdang2 cik ada gak sk0deng2 blog 0wg lain.jelous gak tgok blog dorng cute2,cntik n kemas trutamanya blog...
jeng...jeng..jeng.. 
cantik mcm org nya gak..hehe..like2 10karung :)


ha..yg ne pun i like..cute blog nya.pas 2 tak da sampah..hehe
ok lah ...cik nak cri2 lg info yg bleh aku tmbah2 kat blog aku ne..apa2 pun i lop my blog..ehaaaaaaaa..
buibui <--- ayat="" font="" irine..hehehe="" pnjam="">

blog aKu da siap

Penulis : Cik Puan Masa : 7:16 PM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum..
aadoyyy...last2 bleh pakai gak blog ne..hehe.tapi tak lah bah siap sepenuh nya...mcm maw juling jak mata cik menghadap lappy jak.. .apa2 pun hati aku puas sdah biar pun tak siap lg,tp OK lah bah kan...yg phnting ada sudah blog sndiri..So tak da lah boring sangat..

heeeeeee....horeyyyyyyyyyy....senang ati beta...haha
teruja ne bla blog da siap dari hasil titik peluh cik sndiri..tanpa ada sorang pun yg tolong cik taw..
hahaha....senang nya dalam ati..heyyyy..
iiiiii loopppppp myyyy bloggggggg....:)
 
Designed by NurAlja Lee