Happy Annyversary

Penulis : Cik Puan Masa : 7:36 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum wbt.
alhamdulillah syukur sebab masih d beri peluang bernafas d muka bumi Allah lagi.Syukur Alhamdulillah sebab kami masih d beri peluang sambut annyversary yang ke 6tahun bersama.N syukur Alhamdulillah sebab hubungan ami masih tetap bertahan..

So sempena annyversary tak dapat bagi present mahal2 kat my lalink.Cuma dapat oderkan coklat jak.So rasa sweet juga lah kan..Dapat sambut anyversary bersama lagi.sya tak nak taip entry panjang2.Apa2 pun Doakan kebahagiaan kami.Semoga hari2 yang bakal di lalui lebih bermakna dari hari2 lalu..amin ya Rab.
Wassalam^^

3....2...1

Penulis : Cik Puan Masa : 7:41 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum wbt.

hye bloggers..cik sihat anda bagaimana??cehhhhhh kemain skema lagi ayat cik..kekeke
Tinggal berapa hari lagi Annyversary cik dengan my sinta,my lop2,my sweetheart,my lalink,my boyfriend,my best friend,my superhero,my keluangman,my Oltreman,my cicakman..hamikkkk kauuuuuuuu..hahahhahaaa kan dah banyak MY..last2 cik letak MYkad..(Dalam hati...tak lawak pun lalalalallalala~)
16 April 2012 maka genap lah 6tahun usia hubungan kami..haaaa lama tak..lama tak..Mesti ada yang kataa...Alahhh Baru 6tahun nak d hebo2.Kitaorg da 60tahun tak bising2 pun..dan...dan...dan cik pun jawab..Jelouss letewwwwwwww..hehehhe.ada plak main jawab2 kan..
6tahun bagi cikmemang sangat2 lama..Terlalu banyak dugaan yang kami terpaksa lalui.tambahan lagi kami ada hobi yang sama.Nak tahu apa???hobi cik Suka bergaduh..begitu juga my sayang.kami memang suka bertengkar,n jarang sependapat.Tapi Alhamdulillah berkat kesabaran dan ketabahan maka genap jugalah 6tahun kami bersama.mungkin 6tahun lebih juga lah..Sebab kami kawan lama nthen baru couple.


Sedangkan 1minggu pun macam2 benda boleh terjadi apatah lagi 6tahun.Dan..ada juga lah segelintir mereka2 yang tak senang melihat kebahagiaan kami.Maklum lah kan manusia.Mesti ada jak yang tak puas hati,ada2 jak yang tak kena.Malah ada juga yang tak merestui hubungan kami.haaaahhh..kalau korang nampak ayat tak merestui tu mesti korang fikir Mama Bapa kitaorg kan.Tidak...Mereka bukan mama bapa kitaorang.Mama bapa kitaorang baik2 aja deh.Mereka tak pernah menghalang hubungan kami.cuma pandai2 lah jaga diri kan.Mereka2 yang tak merestui ne sangat2 exaited menghalang hubungan kami.Ada yang memburuk2kan,ada juga yang mencaci kami,malah Famly cik pun di babit sama.Dan mereka bukan setakat pompuan..lelaki pun ada..bukan setakat muda..malah yang tua pun ada.Tapi Alhamdulillah,my sayang memang tak suka juga dengar2 cakap orang.Tak mudah percaya.Tengs sayang.Dan buat si penyampai-nyampai yang budiman cik nak ucap terima kasih sangat2 juga.Allah temukan kami dengan orang2 yang salah sebab nak uji kasih sayang dan uji keutuhan hubungan kami kan..kan..kan :))
Tahun ne cik rasa Annyversary kami lebih bermakna dari tahun2 lepas sebab tahun ne kami sambut annyversary sebagai Tunang.so rasa ada peningkatan juga lah..hehehe.Tahun depan nak sambut annyversary sebagai suami istery lah plak..awwwwwwwwww...Macam ayat2 tak kesabaran pulak tu kan..Hehehe
w
korang tengok neeee....sweet tak..sweet tak..kekeke..mengada.ne jak lah gambar yang cik dapat kongsikan.Gambar lain tak Pakai tudung.Maklum lah baru berhijrah ne..So ne jak yang mampu cik kongsi..
owwwww...Panjang sangat entry cik..so sampai sini saja lah dulu yerrrrrr..Korang tolong doakan semoga Allah sentiasa merestui hubungan kami.Dan semoga kami di cepat kawinnn...kekkekkee..gataiiiiiii

Nota Jari Kaki :buat my sweetheart.Tengs sanyang sebab sentiasa terima apapun kekurangan ayang,sentiasa ada time ayang perlukan bantuan,Dan sentiasa tegur di kala ayang tersalah langkah.Semoga hubungan kita bertahan macam tahun2 lepas.Dan paling penting semoga kita mendapat rahmat dari NYA.aminnnn...♥ U SO MUCH AZLY ADHAN

 
Designed by NurAlja Lee