Apesal

Penulis : Cik Puan Masa : 3:26 PM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum wbt..

hy semua...korang sihat?sudah terlalu lama saya tak menjenguk dunia blogger.blog pun di tinggalkan tanpa coretan beberapa bulan.Dan akibat nya saya mendapat email dari pihak Apesal.com.Apesal????hhaaahhhh....sebab beta dah lama x update blog.Jutaan terima kasih di ucapkan kepada pihak Apesal.com.eehhhhh...Apesal plak???hihihiih...sebab mereka mengingatkan saya kembali dengan blog yang terabai ne.Oleh itu saya gagahkan diri dengan otak yang berkarat bak besi buruk ne untuk mengupdate..
ok..ne jak lah yg mampu otak geliga saya update.Sekian dan terima kasut...ehhhhhhh...blom abis lagi...
sempena bulan Ramadhan ne saya nak ucapkan selamat berpuasa kpada smua umat Islam tanpa terkecuali d mana sahaja berada...cehhhhhh mcm buat ucapan kat radio pula ngaaaaaaaaakakkaka :D
sempena bulan posa ne juga saya dapat belajar wat 1 kek.yang saya dah lupa dari blogger mana saya copy.Dan ne lah hasil nya.so tatap jak lah ya sambil telan2 liur smpai kenyang..sekian harap maklum :P

Nota Jari Kaki : hati manyak sonang sebab blog sudah berisi lagi.InsyaAllah jika ada kerajinan akan di update lagi.
      Wassalam xD
 
Designed by NurAlja Lee