Al-fatihah Buat Mohd Rafiq

Penulis : Cik Puan Masa : 10:56 PM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk menjenguk blog yang terpaksa di tinggalkan buat sementara waktu akibat kebizian yang melanda.Bebaru ni cik dan famly telah kehilangan seorang adik sepupu akibt serangan asthma.
Mohd Rafiq Bin Abd Samari telah meninggalkan kami pada jam6 P.M di pangkuan ayah Arwah.Arwah memang sangat cerdik.dengan tubuh badan yang gemuk dan kecerdikan arwah,sesiapa jak yang pernah berjumpa dengan arwah memang terasa terhibur.Tapi ajal dah di tentukan semasa dalam perut kan,kuasa Allah kita tak dapat nak halang.Kita yang hidup kena teruskan hidup kan..

Cik tak dapat taip entry bebanyak.Masih sedih sangat apatah lagi bila tengok gambar2 arwah.Apa2 pon semoga arwah tenang di sana.Al-Fatihah :(

Wassalam

Rindu,Miss,Kangen!

Penulis : Cik Puan Masa : 8:13 AM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum wbt...
Wahhhh....awal pagi cik bangun semata2 nak update blog.Sebelom cik menghilang sekali lagi.Cik nak ucapkan bebanyak terima kasih kat kawang2 yang sudi meninggalkan jejak kat blog cik.Ingatkan korang dah lupa kat cik..Rupanya masih sedar kewujudan cik.Masih sedar entry terbaru cik.tq..tq..tq sangat2 dear..Tapi buat masa ni cik belom sempat nak replay.Semalam pon cik ada blogwalking kat blog kengkawan lain tapi tak semua lah sebab mata dah tersangat mengantok.Al-maklum lah mak kata bakal pengantin ne kena banyak rehat dan cukup tido..chewahhhhhhhhh...jangan jelous cik tengah di manjakan..hoohohohohoh..gelak banggaaaaa :P
Cik sebenar nya rindu nak replay komen2 korang..rindu nak blogwalking blog korang..rindu nak baca entry korang tapi buat masa ne cik masih belum ada kesempatan.Jadi cik harap korang faham..InsyaAllah lepas majlis cik,cik akan blogwalking blog korang ek!
Terima kasih sekali lagi sebab korang masih sudi jadi penyokong setia cik walaupon blog cik ne tak da lah meletopsssss sangat macam blog korang tu.Tapi cik terharu jugak lah,cik dah lama menghilang tapi masih jugak ingat kat cik yang poyo ne..keekekekeeeee :)
Opssssss....sebelum terlambat.Buat BFF kesayangan cik.The ros putih & F.A.R.A.H yang dah mengumumkan pemenang GA tu.Muaxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sebab sudi pilih cik jadik pemenang nya...wahhhhhhhh nak tahu cik dapat apa??
Cik dapat crocheted kaler Merah from THEROSPUTIH!
Manakala GA yang di anjurkan oleh farah pulakssss cik berjaya memenangi TOPUP Rm10!tq..tq..tq...cik harap cik tak terlambat untuk menebus hadiah2 ne.Apa2 pon Cik farah cute nanti cik inbox no hp cik kat fan page farah ek.Dan buat theros putih plak..nanti cik massage alamat cik.
Okaiiiii dearrrrrrr.....cik nak chowchinchowwww dulu.Muaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!
buiii..buiiiiiiii :D

Walimatul urus Cik Azlyzah :)

Penulis : Cik Puan Masa : 10:11 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hello dear,hey guys!!muaxxxxxx!hugggg ketat2..Lama nya cik tak on9 kan.Cian lah pulakxxx blog cik dah terabai,dah bersawang,dah bersemak samun.ntah2 banyak dah binatang2 liar yang cute2,yang comel2,yang ganas2 berkampung kat blog cik ne kan..
okai bebehhhh...di kesempatan ne cik nak tebas semak samun dan nyahkan sawang yang berkampung kat blog cik ne sebelum detik kebahagiaan tu menjelang..cehhhhhh skema nya ayat :P Opkos cik semakin bizi tapi Alhamdulillah semua dah settle sekarang tinggal menanti masa nya jew.Jadi cik nak kongsikan perkara2 yang cik lakukan sebelum kawen.
Ne keputusan saringan HIV cik..Tak Reaktif oke!so boleh kawen dah :D
Berbiru tangan cik selepas amik darah untuk thalasemia.Sakit wooooowoooo..hampir nak pengsan cik..kekekekke...Mesti ada yang meremang bulu roma kan bila teringatkan jarum..
Kad kawen pilihan Encik nunang cik..Biruuuuuuu oke!
Okaiiii darls...ne jak lah yang mampu cik updet buat masa ne.InsyaAllah ada masa cik online jugak..Tapi buat masa ne masih bizi lagi.Harap kengkawan lain tak lupakan cik yewwwwww...Cik nak amik kesempatan terjah blog korang lelaju..Kbaiiiiiiiiiii :)
 
Designed by NurAlja Lee