Happy Annyversary

Penulis : Cik Puan Masa : 7:36 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum wbt.
alhamdulillah syukur sebab masih d beri peluang bernafas d muka bumi Allah lagi.Syukur Alhamdulillah sebab kami masih d beri peluang sambut annyversary yang ke 6tahun bersama.N syukur Alhamdulillah sebab hubungan ami masih tetap bertahan..

So sempena annyversary tak dapat bagi present mahal2 kat my lalink.Cuma dapat oderkan coklat jak.So rasa sweet juga lah kan..Dapat sambut anyversary bersama lagi.sya tak nak taip entry panjang2.Apa2 pun Doakan kebahagiaan kami.Semoga hari2 yang bakal di lalui lebih bermakna dari hari2 lalu..amin ya Rab.
Wassalam^^

No comments:

Post a Comment

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee