dress pilihan ku ^_^

Penulis : Cik Puan Masa : 9:35 AM Comments : 1 Labels :
hemmmmm...ari ne keja ku mencari baju2 yg dorg jual dlm kdai online dorang..semua aku suka bah.bikin sakit ati jak d tegok klaw x gak dpat.aku mhu beli baju dress bahhh ne.tapi aku nda suka mbeli kalaw aku x try dlu.almaklum lah kan size dobol X..huhu.prnah aku try bli bju yg d order.skali smpai,cntik mmg lah cntik tp size nya bukan alang2 kecik padahal size xl sdah aku minta 2. .heemmm mhu ksi balik pun xbleh sdah.trpaksa aku bg lah dgn kazen aku yg ramping2 2..
pas 2 pnah lagi kawan aku order..dlm ktlog 2 cntik jak model 2 pakai.so kawan ku pun knuk2 mbeli lah..tertawan sdah kan dia dgn dsgain bju 2.tp skali smpai,kami tlg tertawakan lagi..mhu taw knpa???coz baju 2 mcm baju 0rg vtren..alahhhh baju 2k makcik2 bah.hahaha
naaaaaa..jadi bagus lagi bli baju d kdai2.bleh lg d pegang,bleh lagi d try..klaw x ngam bleh lg cari baju lain.tp xbleh d bawa keluar lah sebelum d bayar.nt bagus2 harga RM30 mjadi plak RM90..hehe paham gak kannn...
balik ke topik asal.....
tp tadi aku tgok2,banyak yang aku brknaan bah antaranyaaaaa:-

baju ne paling aku suka..suka..suka..n suka sangat2 suka..
pas 2 baju ne lagi gak..:)
last baju ne..
naaa..cntik2 kann.2 bagi aku lah.ntah lah kalaw kamu bah..hehe lain org lain cita rasa nya..kan..kan..kan.
ada lagi 1 dsgain aku suka..tp aku rasa mmg xsesuai lah dgn aku.tp aku ttp suka2 jak lah..hehe.nda salah bah kannn..mahu tgok gak bju apa???


jenggg3x
aku likeee2 kaler nya jak bah...hahaha.tp kalaw d bg free mgkin aku pakai gak..hahaha..2 pun kalaw ada yg bagi lah kann..(haha xmalu)
bahhhh...ukkkiii lahhhh stakat cni jak lah tagan aku brcerita..
nt aku smbung lagi next time dgn crta baruu..hehehe.byeeee

1 comment:

  1. cantik2nya dress2 nih...tergoda...taste kita mungkin lebih kurang sama je kot...agagagaga

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee