sofa pelik

Penulis : Cik Puan Masa : 6:56 PM Comments : 0 Labels :
assalamualaikum wbt.

hyeeeeee..smua.waahhhhhh..lama nya kan aku tak update blog.ada juga ka yg rindu aku ne r??hahaha prasan nya aku kan..yalah aku bukan nya top pun maw d rindu2 kan..
alhamdulillah brapa ari ne Allah bg aku ujian..Aku sakit lah 2 lah tak dapat update blog.Alhamdulillah lah bah kan skurang2 nya Allah masih syg aku 2 lah dia sakit kan aku.kemarin,kemarin dulu,n kemarin duluuuuu2 nya aku da sihat tapi otak masi kering kontang lagi.balik2 buka blog pun mcm nda taw maw d taip apa..s0 ari ne da da idea ckit2 biar pun badan masih bgegar..hahaha mcm hp jak kan ada vibrating :D

ok..ari ne aku maw kongsi kan bebrapa pic kerusi,sofa yg aku rasa pelik n mbuat kan aku berfikir 10x untuk duduk..untuk pengetahuan pakcik2,makcik2 semua pic yg aku share ne aku cedok,tapau,bungkus n semua yg sekutu dgn nya dari uncle Google.so tengs ya uncle Google :))



haaaaa....setakat ne jak lah yg aku bleh share..hahahaha..gurau jak.aku dahulukan dulu sofa yg aku rasa pelik nya ckit2 jak...maksud aku pelik nya 2 kureng lah kan..n kat bawah ne baru pelik sangat2.aku pun tak taw mcm mana dorg dapat idea wat sofa macam 2...jom layannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :-


haaaaaa.....yang pic last 2 aku berfikir 11x nak duduk ka tak.yelah nanti klaw d duduk pecah plak telur2 ayam 2 kan....hahahahha..apa2 pun smua preka sofa ne mmg kreatif sangat lah..kalaw aku jadi mcm dorang aku maw buat sofa bentuk laptop lah tak pun bentuk bara api..haaaaa...cnfrm tak ada yg berani duduk kan..


ok lah ampai sini jak lah yang mampu aku kongsikan...buiiii...buiiiiiii :))

No comments:

Post a Comment

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee