Cik yang semakin malas *_*

Penulis : Cik Puan Masa : 8:26 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Wbt.

hye all...aishhhhhh lamanya aku tak update ini blog kan.Macam aku da semakin lupa dengan dunia Blogging ne.Bukan apa ya Ibu2 Bapa2 sekalian.Faham2 lah kan hujung tahun kan musim tengkujuh ataw nama sentifiknya musim hujan & banjir.so aku busy sangat lah.Bukan busy mnolong mangsa2 banjir tapi busy melayan kilang taik mata yang sedang bermaharajalela..kekekeke.Aku da semakin malas untuk mengupdate blog.kalau boleh aku nak pencen bergaji.tapi siapa nak bagi aku gaji kalau blog tak berpenghuni.korang nak tau beberapa hari yang lalu aku nak update blog kesayangan intan payung aku ne.tapi tetiba aku ketandusan idea pulak.nak tau siapa penyebab & dalang segala kemalasan dan ketertandusan aku ne??cehhhhhhhh...cntik ayat aku.
yyeewwwww..ne lah dalang yang bertanggung jawab dalam segala kemalasan aku.hehehe.tak da lah aku gurau saja.ok aku mengaku sekarang aku dah kemaruk sangat kat game ne.aku da semakin ketagih.korang nak taw asal aku on9 mesti ngadap benda ne.10jam aku on9..maka 10jam juga lah aku ngadap benda ne taw,..tak caye?tak kisah pun..aku tak rugi lalalalala~
dulu aku kemaruk sangat kat game Plants Vs zombie
tapi bila dah bosan sangat asyik ngadap Zombie yang tak lah nsem sangat tu,aku mula beralih arah ke game Angry Bird pulak..
Aku mula beraksi menjadi seekor anry yang cute untuk membunuh seekor pig yang serupa kinzir.Saja nak buat korang bengong..hehehe.dan semenjak aku da bosan melihat buka pig ngok 2 aku da semakin kemaruk kat game the sims ne.kalau korang nak tahu,skarang aku update blog pun sambil buka game ne gak tau.so sesiapa ada jumpa game yang lebih syok..meletop the boommmmmm dari game2 kat atas ne share2 lah kat aku ya..
Ok lah..ne jak yang dapat aku kongsikan buat hari ne.opppsssss sebelum terlupa.hari ne ada lah hari terakhir aku update blog ne bagi tahun 2011.Esok new year da kan.so aku nak ucapkan happy new year gak kat korang.semoga tahun baru ne lebih baik dari tahun2 yang sebelum nya..
wassalam..

No comments:

Post a Comment

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee