Rindu,Miss,Kangen!

Penulis : Cik Puan Masa : 8:13 AM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum wbt...
Wahhhh....awal pagi cik bangun semata2 nak update blog.Sebelom cik menghilang sekali lagi.Cik nak ucapkan bebanyak terima kasih kat kawang2 yang sudi meninggalkan jejak kat blog cik.Ingatkan korang dah lupa kat cik..Rupanya masih sedar kewujudan cik.Masih sedar entry terbaru cik.tq..tq..tq sangat2 dear..Tapi buat masa ni cik belom sempat nak replay.Semalam pon cik ada blogwalking kat blog kengkawan lain tapi tak semua lah sebab mata dah tersangat mengantok.Al-maklum lah mak kata bakal pengantin ne kena banyak rehat dan cukup tido..chewahhhhhhhhh...jangan jelous cik tengah di manjakan..hoohohohohoh..gelak banggaaaaa :P
Cik sebenar nya rindu nak replay komen2 korang..rindu nak blogwalking blog korang..rindu nak baca entry korang tapi buat masa ne cik masih belum ada kesempatan.Jadi cik harap korang faham..InsyaAllah lepas majlis cik,cik akan blogwalking blog korang ek!
Terima kasih sekali lagi sebab korang masih sudi jadi penyokong setia cik walaupon blog cik ne tak da lah meletopsssss sangat macam blog korang tu.Tapi cik terharu jugak lah,cik dah lama menghilang tapi masih jugak ingat kat cik yang poyo ne..keekekekeeeee :)
Opssssss....sebelum terlambat.Buat BFF kesayangan cik.The ros putih & F.A.R.A.H yang dah mengumumkan pemenang GA tu.Muaxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sebab sudi pilih cik jadik pemenang nya...wahhhhhhhh nak tahu cik dapat apa??
Cik dapat crocheted kaler Merah from THEROSPUTIH!
Manakala GA yang di anjurkan oleh farah pulakssss cik berjaya memenangi TOPUP Rm10!tq..tq..tq...cik harap cik tak terlambat untuk menebus hadiah2 ne.Apa2 pon Cik farah cute nanti cik inbox no hp cik kat fan page farah ek.Dan buat theros putih plak..nanti cik massage alamat cik.
Okaiiiii dearrrrrrr.....cik nak chowchinchowwww dulu.Muaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!
buiii..buiiiiiiii :D

5 comments:

  1. baiklah...akan ditunggu kepulangan Cik di dalam arena ini... ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cik jadi pemenang The Ros Putih dan Farah ^_^
    Jangan risau...Lepas kahwin barulah BW ya ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah buat bakal pengantin, hehehe...lama tak menjengah kat sini...line internet slow sket...

    ReplyDelete
  4. Nanti datang lah jenguk fie di blog fie. hehe.

    ReplyDelete
  5. Amat memahami kebizian bakal pengantin!...faham...faham...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee