Walimatul urus Cik Azlyzah :)

Penulis : Cik Puan Masa : 10:11 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hello dear,hey guys!!muaxxxxxx!hugggg ketat2..Lama nya cik tak on9 kan.Cian lah pulakxxx blog cik dah terabai,dah bersawang,dah bersemak samun.ntah2 banyak dah binatang2 liar yang cute2,yang comel2,yang ganas2 berkampung kat blog cik ne kan..
okai bebehhhh...di kesempatan ne cik nak tebas semak samun dan nyahkan sawang yang berkampung kat blog cik ne sebelum detik kebahagiaan tu menjelang..cehhhhhh skema nya ayat :P Opkos cik semakin bizi tapi Alhamdulillah semua dah settle sekarang tinggal menanti masa nya jew.Jadi cik nak kongsikan perkara2 yang cik lakukan sebelum kawen.
Ne keputusan saringan HIV cik..Tak Reaktif oke!so boleh kawen dah :D
Berbiru tangan cik selepas amik darah untuk thalasemia.Sakit wooooowoooo..hampir nak pengsan cik..kekekekke...Mesti ada yang meremang bulu roma kan bila teringatkan jarum..
Kad kawen pilihan Encik nunang cik..Biruuuuuuu oke!
Okaiiii darls...ne jak lah yang mampu cik updet buat masa ne.InsyaAllah ada masa cik online jugak..Tapi buat masa ne masih bizi lagi.Harap kengkawan lain tak lupakan cik yewwwwww...Cik nak amik kesempatan terjah blog korang lelaju..Kbaiiiiiiiiiii :)

12 comments:

  1. 23 ea...xlame dh :) smga sgalanya diperudahkan..amin..

    ReplyDelete
  2. windunya..... hu hu hu...

    untuk Cik:
    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/11/selamat-menjadi-isteri-orang.html

    ReplyDelete
  3. eh cop...cik dah menang GA kita tau...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/12/bubbly-ga-01-and-winner-is.html

    ReplyDelete
  4. tak pe.. tak pe... faham yang cik sangat bizi sekarang... :)

    ReplyDelete
  5. orang sana acaranya memang dari pagi sampai malam ye...
    mesti penat seharian...

    ReplyDelete
  6. Wah wah! Alhamdulillah bebas HIV . Kite dtg nak invite awak join segmen kite. Hope sngt blog awak boleh join. sini> http://nakahime.blogspot.com/2012/12/segmen-cari-follower-by-nakahime.html

    ReplyDelete
  7. Rindu CIk Azlyzah bah ^_^
    Wah...dah buat test blood semua ya...Bagus...Bagus...
    Anyway, all da best Sis...
    Selamat menempuh gerbang perkahwinan...
    Wilma doakan yang terbaik untuk Cik Azlyzah ^_^

    P/S: Cantik kad kahwin tu ^_^ Unik...

    ReplyDelete
  8. As salam, lama dah ikut baru sekarang nak menegur...

    ReplyDelete
  9. La ingatkan dah.....lum lagi.....ingat dah pengsan kt nilik pengantin..... hua...hua....

    ReplyDelete
  10. jangan lupa kad kawin untuk kita ye cik...hehehe

    ReplyDelete
  11. La,,,ada wt kad jmptn upanya,,,xprsan pulak sbb sy pn jrng da bka blog cma skrg da b'giat aktf smula,,,Al-Hamdulillah,da slmt jd isteri org.Xlma jd mak org plak ya dear^__^

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee