Bizi..Bizi Dan Terus Bizi!

Penulis : Cik Puan Masa : 3:10 PM Comments : 11 Labels :
Assalamualaikum wbt
Weyhhhh...Sakit nya hati cik melihat makhluk tuhan tu.Di bagi betis nak paha pula.Semakin hari semakin menjadi-jadi pulak ko girl!Orang dah nak kawen pon ko masih tak faham-faham jaga adat!Pleaseeee lah fikir perasaan orang,jangan terlalu pentingan diri!!Masing2 ada perasaan.kalau benda tu terkena dengan batang hidung kau pon opkos kau akan marah jugak kan!!!!Kesabaran ada tahapnya juga bah!!
Ooppssssss....sorry termarah pulaksss.Bukan apa cik cuma nak luahkan perasaan yang dah lama terpendam ne!benci sangat tengok makhluk tuhan yang tak sedar diri tu.Jadiiiii blog ne jak lah jadi medan tempat meluahkan kemarahan ne.Tak apa kan sekali sekala.Kalau nak cerita kat orang punca nya pon orang tak akan faham.Cik pon manusia biasa jugak,pandai marah okai!Ada tinggi darah kowt :P
Stop cerita pasal makhluk tuhan tu..Time2 nak kawen ne cik malas nak stress2 dan buat masa ne cik nak pendam dan buat bodoh jew.Biar lah Allah tu adil!
Okaiiii pepssssss....hari ne cik sangat..sangat..sangat dan sangat bizi.Tadi ada gotong-royong sikit meluaskan kawasan rumah.Yew lah nak dirikan kemah kan so sebelum mendirikan kemah kena luaskan kawasan rumah dulu.Minggu depan cik memang tak da masa dah nak lenggang-lenggok.banyak benda nak settle..Esok cik dengan mak pegi town nak belanja cadar,langsir dengan barang2 lain.Lepas tu lusa makcik cik ajak pegi town lagi tempah pelamin then lusa cik pegi town lagi temankan mak belanja barang2 untuk kenduri nanti sambil2 buat saringan HIV.Fuhhhhhhhhhhh...bayak benda yang blom settle lagi.Tapi Alhamdulillah kursus kawen dah amik tahun lalu so tak da lah terkejar-kejar nak pegi kursus lagi.
Memandangkan cik beli broadband untuk seminggu jew,maknanya dalam minggu depan cik terpaksa menghilangkan diri dari dunia blogger lagi.Apa bleh buat cik mampu beli broadband untuk seminggu jew.Kalau cik beli sebulan tak sempat jugak nak online,membazir jew kan.Lagi pon Masa sangat mencemburui cik sekarang nih.Harap Bff cik semua tak lupakan cik.Cik bizi untuk seketika jew dear.Nanti dah settle sume cik akan kembali menyemakkan blog korang.Janji! Cik harap korang sume tak lupakan cik yew terutamanye penyokong2 keras cik(Hainom Okje,F.A.R.A.H,The Ros Putih,Miz Ruha,Dunia Wilma,Zul,Izzah,Elyna)yang lain2 tak tersebut nama tu pon cik hargai jugak.Yewlah tanpa korang siapalah cik ne kan..Cuma tak tersebut nama sebab tak larat nak copypaste2..InsyaAllah selesai jew wedding cik,cik akan kembali berblog.Nanti cik kongsikan detik2 bahagia cik kat sini..cehhhhhhhhh macam jew lah cik ne toptoptopmeletop sangat macam artis tuhhh.Perasan jab..kekekekee :D
Okaiiii dearr...cik nak rest dulu.Penat sangat nih dari pagi asyik kehulu kehilir tolong mak..Doakan semoga majlis cik berjalan dengan lancar yew dears!
Love u olz...tatatititutuuuuu ;)

11 comments:

  1. Masa baca entri Cik ni Okje dapat bayangkan orang tgh meluaskan kwsn rumah... nape tak ambik gambar cik???
    Okje nak rasa suasana dia... he...he... OKje pulak yg lebih ni!!!
    hu...hu...

    Jangan penat2 sangat nanti masa bersanding tertidur! he..he..

    ReplyDelete
  2. betol cakap OKje tuh... jangan penat-penat sangat...nanty bersanding nampak lesu jer muka...

    x pe x pe ... take your time dear...yang pasti kami semua akan merindui cik sangat-sangat.... dah kawin tu jangan lupa plaks kat kitaorang...ekekekeke... ^_^

    Selamat Pengantin Baru! Selamat Menjadi Isteri Orang... Semoga bahagia dan berkekalan sehingga ke akhir hayat....

    Psst...psst...nanty biler dah settle semua bley la hupdate citer pasal honeymoon plaks kat maner... ^_^

    ReplyDelete
  3. mak aiii...mmg bz bnor gaya ye ni...smga slmt semua ye yer :)

    ReplyDelete
  4. wahhh...bz btol cik.pasni da jadi pn azlyzah la.gudluck and congratz cik.nanti jangan lupe review taw :)

    ReplyDelete
  5. memang sibuk bila dah dekat dengan tarikh nak kahwin ni...
    dapat bayangkan sebab tolong buat persiapan masa abang nak kahwin tahun lepas....

    ReplyDelete
  6. bz sungguhlah cik ni....tak de khabar berita ni.... tgh buat bunga 'paha' ke?

    ReplyDelete
  7. whew ~ aku pasti dtg wedding sis nnt . hahaha ! :D

    ReplyDelete
  8. Jangan marah2 yak CikAzlyzah ^_^
    Tak baik untuk bakal pengantin bah...
    Hopefully semua persiapan perkahwinan Cik berjalan dengan lancar...
    Jangan lupa update gambar ya...
    Wilma doakan yang terbaik untuk Cik yg bakal bertukar status :-)

    ReplyDelete
  9. Cik..... okje datang lagi jenguk cik.... dah selesai ke walimah tu Cik.....pergh bizi sungguh bila dah jadi bini org ni!

    ReplyDelete
  10. ptotla da lma m'hlng,upanya nk kawen,,,xjmpt pn :p

    ReplyDelete
  11. hihi...selamat menempuh sisa2 hidup as a single ini dengan jayanya...hehehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee