Mana Satu Pilihan Hati Beta!

Penulis : Cik Puan Masa : 2:53 PM Comments : 26 Labels :



Assalamualaikum wbt.
Hay..hey..hoy!Sihat tak???Cik nak minta pendapat korang lah tang pelamin ne.Bukan apa,cik ne kekadang buta warna jugak.Kekadang kat mata cik cantik jew tapi mata orang pulak buruksss..Jadi cik nak mintak pendapat korang sikit.Sikit jew jangan lebih-lebih :P.Runshing jugak tengok pelamin yang santik-santik nih.Rasa nak buat semua pon ada.Hahhhhhhh mula dah perasaan tamak bermaharajalela..kekekekee..
Ciri-ciri pelamin yang cik nak.(pelamin pon ada ciri-ciri jugak tau :D)
  • Pertama opkos lah nak yang cantik(desgain terkini yew)
  • Kedua cik nak besar.Sebab famly cik ne ramai..Kalau amik yang kecik takut tak muat nak tangkap gambar nanti..Nak angkut satu kampung tangkap gambar kat pelamin beta tu :P
  • Ketiga,cik nak kaler yang terangssssss,menyala dan sejuk mata memandang.
  • Keempat,cik nak simple jew.Simple tapi buat para tetamu-tetamu rasa terpegun+meleleh melihat pelamin beta..kekekekekeeee

Ne Pilihan pertama cik.Tapi cousin cik dah penah gune bebaru ne T.T
Yang ne pon lawaaa!!!Cik nak yang ne tapi nak pilih colour apa ek @.@
Sama dengan desgain kat atas tu.Tapi kaler dia tak terangssss.
Combine kaler dia cantik kan.Yang ne pon cik suka :P
Biruuu ohhh..biruuuu!
Lawaaaa jugak.Tapi kecik..Kompom tak muat famly cik.
Hahhhhhhh....please bagi pendapat korang.Mana satu pilihan yang korang rasa sesuai.Cik nak kaler merah,tapi sekarang ne kebanyakan dah orang guna kaler merah putih.Jadi cik nak pilih kaler lain pulak.Kaler biru pon okai..Tak nak kaler purple sebab makcik cik tak berapa setuju.
Sooooooooo.....bagi pendapat please.Pilih pelamin no berapa dan kaler yang sesuai.kalau nak combine kaler pon bleh jugak.
okaiii bebehhhhhh...cik nak godek2 en google dulu.Nak cari desgain lain pulakssssss..
dadadididuduuuuuuuuuuu ;)

26 comments:

  1. cik, biru yang pict kedua tu lawa gilakk >,<

    btw iy singgah dan salam jumaat yee cik :)

    ReplyDelete
  2. cik, biru yang pict kedua tu lawa gilakk >,<

    btw iy singgah dan salam jumaat yee cik :)

    ReplyDelete
  3. suke no 2 tp kaler nak gmbr last..hahaha...purple..dh mcm plih utk dri sndrik dh ni gaya ye :D

    ReplyDelete
  4. ecah rasa pic yang last sekali tu paling lawa.. tapi kalau pic yg no3 , warna yang cantik combine , pink and baby blue . chumel sangat :)

    ReplyDelete
  5. Cik...kte vote pelamin last.Cik suke warna terang tu cmne ye?Striking ke.Kalo warna royal blue mcm menarik je.Bese org buat baju je.X penah nampak lg pelamin warna tu.Kalau merah cube gabung dengan hijau pucuk pisang utk tone down kn cket kegarangan merah.Ni sekadar pendapat kte taw.Gudluck on your preps. :)

    ReplyDelete
  6. Hish... bestnya nak bersanding....kalau OKje Okje suka yg fefel tu... no 3.... tak serabut sangat dan warna fefel ke pink dia pun sweet sangat....

    Baju warna apa Cik....pilih mana dulu eh!!! baju ke pelamin!

    ReplyDelete
  7. ok sy vote yg gambar no2 tu...kaler pulak kasik kuning (jgn amek kaler kuning diraja...amek kuning yg mcm sejuk2 gitu..) dgn putih.... oren plak utk bahagian yg nak highlight...amacam ada berani?

    ReplyDelete
  8. design pelamin ketiga lawa,wrna xtau le,depends on cik ler

    ReplyDelete
  9. no 4 or 5...
    biru pun cantik.. ^_^

    ReplyDelete
  10. 4 @ 5...
    Rasanya pelamin tu besar...Memang muat bila ambil gambar nanti kan...
    Warna: Merah+Putih or PeachPink or PeachOrange...Mesti cantik tu nanti Sis...
    Tak sabar nak tengok Cik bersanding...
    Kalau dekat confirm Wilma pergi bah...

    ReplyDelete
  11. @iezayusof lawa kan..cik pon suka sesangat.Rasa2 nya nak amik yang tu lah :DD

    ReplyDelete
  12. @ayut Aahh..kan...kaler purple tu terangssss...

    ReplyDelete
  13. @Nur Aisyah Lee Alahhh dear..cik tak suke kaler pink lah...sebab kulit cik tak sesuai dgn kaler pink...kekekkee

    ReplyDelete
  14. @s h a Kaler terang tapi tak de lah terang sangat..nak terang & sejuk mate memandang...
    Royal blue ek..okai tq dgan pendapat nye dear ;)

    ReplyDelete
  15. @hainom OKje ke3 tu sis tak terangs.sebab pelamin cik terus ke majlis sanding malam.so tak kerangs kaler no3 tu...

    ReplyDelete
  16. @Hatimi Tahirruddin Combine kaler tu pon seet kan..kuning+orange..okai tq dgn pendapat nye dear ;)

    ReplyDelete
  17. @elyna mirsada dear...desgain no2 dengan no 3 same je..hehehheee

    ReplyDelete
  18. @Dunia Wilma Aahhh....besar tu yang penting dear.Nanti kecik tak muat pulak famly cik kan...
    tq dengan pendapat nye dear..2lah..jauh kan kita...hihihhh

    ReplyDelete
  19. Cik... yang no 4 tuh superb Cik... ^_^

    ReplyDelete
  20. sadis...takleh nak view gambar pelamin ynag cik tunjukkan sebab tenet slow banget...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee