#Review Blog Hainom Okje

Penulis : Cik Puan Masa : 8:17 PM Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum wbt.

hello sayang..apa khabar dengan mu??di sini ku merindukan kamu..Cehhhhhhhhhh..terbernyanyi plak :D
Hari ne seharian cik bizi kemas rumah dan kosongkan bilik.Keluarkan harta karun yang menyemakkan bilik beta sebab tinggal sebulan lebih lagi cik bakal jadik permaisuri...hoohohohhhh.
Okaiiii....di kesempatan ne cik nak review sorang lagi blogger otai.Rasa segan jugak nak review blog otai ne sebab memang dah terkenal pon.Tapi memandangkan sis okje ne ok jeeeeeeee,Cik nak review jugak.Yang belom follow jom follow,yang dah follow jom tegur-tegur.yang dah tegur-tegur,jangan gedik-gedik.dok diam2 jew Nanti sis okje babab kang..padan muka :P
wajah-wajah kebahagiaan OKje...
Klik arjuna okje kat atas ne kalau nak terjah blog dia ek :)
Kalau korang nak tahu..blog sis okje ne pon salah satu blog yang cik suka terjah.Sebab sis okje ne...OK JE,baik,cantik,tak sombong,peramah,ceria,cute,manis,sweet Eh sweet dengan manis tu sama lah...haiyakkkk :P (hahhhhh.....sis kalau dah kembang tu jangan dok awan lama-lama ya.Nanti masuk angin plak perut tu..kkekekeke)
Blog sis okje ne banyak makanan tau.Jadi sesiapa lapar tahap nak makan lappy tu pegi lah terjah blog dia.Makan lah lappy tu dengan chargernya sekali.Tapi yang tengah berdiet tu cik sarankan makan sikit dulu baru terjah blog dia.Takut tak jadi pulak korang berdiet...hahahahahha
okai...tak nak cik puji lebih-lebih takut sis okje kembang melayang kat awan nano plak.Apa-apa pon korang   rajin-rajin lah singgah blog sis okje ne.
okaiiiiiiiiiii....bye...byeeee darling XD

8 comments:

  1. Samalah kita dua orang. Buat post pasal review blog ;)

    http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/review-dunia-cik-coklat.html

    ReplyDelete
  2. kak OKje memang peramah habis... ^_^
    tak rugi pun terjah blog kak Okje ni... betul2 ok je~~

    ReplyDelete
  3. Cikkkkkkkk........ Okje datang sini terapung-apung tau .... sebab tak leh turun ni.... betullah tu....dah sampai kat Awan Nano ni...hu..hu....

    Baguslah... bagus.... kemas bilik..... kasi clear apa yang perlu... lepas ni kan nak bertapa kat dalam tu ha.... ho...ho...

    Apa pun, terima kasih tolong promotekan blog OKje ye Cik.... Hish Cik ni... perlilah tue, cakap blog OKje otai pulak.... buat malu je... follower pun tak sampai 400!!! he..he..

    ReplyDelete
  4. @miz ruha betol kan...sesuai lah dengan tredmark sis okje :DD

    ReplyDelete
  5. @hainom OKje alahaiiii...sis turun lah.takyah lah dok bertapa kat awan nano tu plak :P
    ho ho ho..bertapa kat bilik wat pe..tak sanggup cik....kekekkeee
    tak perli lah sis..follower sikit tapi sis dah top.kire otai dah tu sis.

    ReplyDelete
  6. heee... blog kawan-kawan kita gaks nih... ^_^...

    ReplyDelete
  7. Cik bizi sesangatlah tu....dah nikah ke lum?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee