#Review Blog Izzah

Penulis : Cik Puan Masa : 7:50 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)
Hy peepsssss....sihat tak?
Okai....seperti yang di janjikan.Cik nak ambil peluang review blog penyokong kuat cik.Alahhhh....pengomen2 tegar cik lah.Siapa lagi kannnnn :D
Ada sesiapa ka kenal dengan pemilik header kat atas ne??Mesti ada yang dah kenal kan.Tapi cik nak kenalkan jugak lah dengan korang..korang..korang yang belom follow ataw belum sempat berkenalan di alam maya ne.Klik jew gambar kat atas tu kalau nak lawat kawasan(Pinjam ayat Cik F.A.R.A.H)
Ne profile Izzah.Nampak tu,masih single tuuuuu..hahhhhhhhh.Pegi lah kenal2 ek.Sama2 kita merapatkan silaturahim.InsyaAllah Izzah ne orang nya tak sombong buktinya dia rajin join segmen tau.Sesiapa yang belom follow tu jangan kasi lamaaaaaaaaa oke!

Nota Jari Kaki : Semoga hubungan kita di alam maya ne berkiekalan ya dear..hihiihhi
chhooowwwww...cincawwwwwwwwww :)

12 comments:

  1. Cik okje baru je folo cik izzah...he...he...

    ReplyDelete
  2. Wahh , untung laa dia kena review.. meyh review yana gak :) heeee

    ReplyDelete
  3. Ajakler dia join segmen dan GA kiter... teet...sempat lagi wat iklan... ekekekeke... Jangan marah Cikk...Lurve you...

    ReplyDelete
  4. bakal diterjah jugak ni nanti....

    ReplyDelete
  5. Jengah cik... tengahari-tengahari ni.... cik, OKje masih kembang duk kat awan lagi ni... tak kecut lagi ni kena puji...hu..hu..

    ReplyDelete
  6. @hainom OKjeWahahahaa....Alah turun lah sis..turun lahh..kang jatuh awan nano tu :P

    ReplyDelete
  7. tq dear,,,bg m'hrgai jasamu :)
    sy tls 1entri khas utk blogger2 yg review blog sy stkt ne,,,
    da msa terjah

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/11/blog-direview.html

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee