#Penyokong Setia Oct!

Penulis : Cik Puan Masa : 11:54 AM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Pejam celik..pejam celik..celik pejam..pejam tak celik2 kita dah masuk di bulan november.Selamat tinggal october,jumpa next year.InsyaAllah kalau masih di panjangkan umur dan di beri peluang bernafas di muka bumi Allah ne.
Ingat lagi tak janji Cik hari tu?Aaaahhhhh...buat2 lupa jew lah kan,save duit cik..whaahahhaa...joke oke!mana boleh lupa,janji tetap janji kan darls.Cik rasa korang baca tajuk pon dah tahu kan apa isi kandungan entry ne?Nak tahu siapakah yang bertuah tu????
V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V
Yeahhhhhh....Sesiapa yang belom follow blog therosputih g lah follow & kenal2 ek.Eratkan silaturahim sesama blogger.Lagi pon therosputih ne orang nya tak sombong tau.Setiap komen korang kat entry dia tak kira lah dari zaman pak kaduk kah,dia tetap reply punyaaaaaa.Dan jangan lupa join special GiveAway therosputih jugak ek,ada cik letak kat sidebar tu..

Message untuk Therosputih Plak : Terima kasih sesangat dear sebab sudi komen blog cik yang burok ne.Walaupon kekadang entry cik sangat2 membosankan tapi awak sudi tinggalkan komen.Dan entry2 cik yang dah berkurun lama pon awak tetap sudi komen jugak..terharu sesangat tauuuuu.Terima kasih.Terima kasih,Terima kasih bebanyak.So sebagai penghargaan cik nak kasi Topup kat awak lah dear.Pm cik no telefon di Page Cik Ne secepat mungkin yeww..
Cik sebenar nya nak bagi hadiah..Yelah kan sebagai kenangan sahabat di alam maya ne.Tapi kat sini masalah pejabat pos jauh lah.Tengok jew notification tu,dorang send 19hb lagi tapi baru hari ne cik dapat notification tu.Jadi cik kasi topup jew lah yew.

Nota Jari Kaki : Buat penyokong setia cik yang ada kat list tu.InsaAllah,cik janji akan review blog korang.Jangan risau,cik tetap menghargai jasa2 korang..

Okaiii....papaiiiiiiii...love u all :D


13 comments:

  1. uit...budak suke tinggalkan komen merapu macam saya ni dapat hadiah ke...hahaha...time kasih cik...

    ReplyDelete
  2. Tahniah ye therosputih... tak sia-sia komen blog cik azlyzah tau!!!

    ReplyDelete
  3. ingat nama sy.. rupanya orang lain.. *padahal dah tahu.saje je* ^_^

    ReplyDelete
  4. wah,....bagusnya bg GA utk reader ^^

    ReplyDelete
  5. @therosputih Tak kisah lah merapu ke..ape ke..yang cik tahu awak penyokong kuat kat blog cik ne dear...hihihihhh

    ReplyDelete
  6. @miz ruha Tak pe dear..bulan hadapan masih ade lagi...hihiihhh

    ReplyDelete
  7. @Cikgu Manak bagi penghargaan kat penyokong setia cik...hihihhhh

    ReplyDelete
  8. harusss kowt setiap hari.... kalau x nanty kita rindu Cikkk...mana nih? kater nak jam? ekekekeke... ^_^

    ReplyDelete
  9. @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A harus ke dear??bukan wajib ek..
    jam???cik datanggggggggg :P

    ReplyDelete
  10. wah the roseputih menang :) tahniah

    ReplyDelete
  11. tu dia penyokong setia... :)

    #link yg ada kat profile tu ke blog lg 1 la..mgkn kena tambah link blog yg ni :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee