Seharian Bersama Mama!

Penulis : Cik Puan Masa : 1:38 PM Comments : 24 Labels :
Assalamualaikum wbt.
hy dearrrrr...haloooooooo...Sihat tak?mehhh huggggg...muaxxxxxxx.Seharian cik membusy kan diri meround bandar Sandakan dengan my lovely mummy.Jadi tak sempat BW ke blog korang..Sorry..Sorry..Sorry.cik janji lepas update entry ne cik BW oke!
Ne lokasi kami kelmarin.Lepas jeww beli2 barang keperluan,my mom ajak pegi bandar maju.Nak tau,mama cik ajak urut2 badan.Tapi lupa plak nama kedai dia..Wahahahhaaaaaaa
Mama cik buat full body message treatment.cik?Cuma urut kaki jewww..Lagi pon buat masa ne badan cik tak da lah sakit2,lenguh2(Takda kerja,duduk rumaj jew pon :D).Di sebabkan mama cik yang nak sponser jadi saya urut2 kaki jew lah.yelah..rezeki jangan di tolak kan.Motif??Suka sukiiiiii jewwwww....huaahuaahuaaa
*terpaksa di blurkan sebab aurat*
Aaaawwwwwcccaaaakkkkkk...Comel tak kaki cik.Lepas rendam dengan air suam terpaksa di bungkus.Lepas tu barulah sesi urut mengurut di jalankan.Dari tapak kaki sehinggalah ke lutut.Sakitttttttt dohhh..Menyesal cik buat.tapi auntie tu kata kalau sakit tu banyak angin lah.Dalam hati memang bnyak angin pon..Tengok jew badan gumuk T.TLantak lahhhh...yangcik tau kaki cik tetap comel :P
Suasana di dalam kedai ne.Sangat2 tenang di tambahkan lagi dengan alunan muzik menambahkan lagi ketenangan hati costumer2..chehhhhhhhh.Rasa nak tidur jugak time tu..
Lepas jeww urut2 sumaa..Kami pon bertolak balik ke rumah.Dan sempat jugak cik beli minuman favorite cik.Honeydew+bubble^^

Nota Jari kaki : Ada duit lebih InsyaAllah nak sponser encik nunang plak.Yelah dia asyik kata sakit belakang kan.Cian dia penat keja.

24 comments:

  1. mmg asl sandakan ka???untunglah dpt rawat kaki d spa^^

    ReplyDelete
  2. nak sponsor en.nunang pon, kena tgk dulu tukang urutnyer... takut lain plak jadinyer...hahahahah

    ReplyDelete
  3. @zul wahahahaaaa....ada tukang urut khas untuk boy..hohohohh

    ReplyDelete
  4. wah best nye badan dapat diurut...

    blh ringan satu badan :)

    ReplyDelete
  5. bestnya
    kalau urut full body pun best ni
    sakit sket tu biasala
    lepas urut rasa segar

    ReplyDelete
  6. @adyna Sis,xde lah ringan sangat.Still sakit lagi ne =.=

    ReplyDelete
  7. @NoEn aaahhh..Ok lah.kurang angin dalam badan sikit :D

    ReplyDelete
  8. bestnyer... baru jer nak wat entry pasal spa spa nih...he he he...

    ReplyDelete
  9. wah...syoknya dpt g spa,
    dapat urut badan...segar.
    penat g sekali jer..tu pun company sponser ngeee (",)

    ReplyDelete
  10. @MAZLIZA ABD RAZAK memang best dear...yang ne mama saya plak yang sponser..hihihh

    ReplyDelete
  11. Bestnya Cik Azlyzah kena urut kaki ^_^
    Tapi, kalau kena part yang sakit, memang sakit sangat...

    ReplyDelete
  12. sandakan?

    hehe...boleh bah.

    siuk juga tu urut2 kaki..
    macam mahu ja

    ReplyDelete
  13. @Dunia Wilma wohooooo...memang sakit sangat dear.Tapi tahan jewww :D

    ReplyDelete
  14. @Jue Jaynee Yapzzz..Sandakan.Hihihi
    memang siuk bah darl^^

    ReplyDelete
  15. wow g spa..ingt nk tumpang sekaki..ehehe

    ReplyDelete
  16. @elyna mirsada Tumpang sekaki selutut lah dear...huaaahuaaahuaaa

    ReplyDelete
  17. apa nama tempat urut nih...nanti pi sandakan bulih try...mcm best je tgk...

    ReplyDelete
  18. @therosputih Saya pon tak tau nama tempat die.Follow mama jewww...hihihh

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee