Jangan Kasi Lama!

Penulis : Cik Puan Masa : 10:18 AM Comments : 17 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Helluuuuuuuu sayangggggg buah hati pengarang jantung pisang betaaa..Sihat tak???
Haaaahhhhh...kat sini hujan lebat tau.Rasa nak tarik balik selimut pon ada.Naseb baek saya tak juga termakan hasutan syaitan..hussssss...hussss....p jejauh ko syaitannnn..hihiihhhhh.Walaupon malas,saya gagahkan diri jugak bangun,lepas tu kemas2 rumah.Dah settle semua baru lah mengadap blog yang cantik menawannnnn ne...Cantik keeeeeeeeeeeeeee!
Korang perasan tak ada benda baru kat Sidebar saya????Mungkin ada jugak yang tak prasan kan.Yelah blog saya ne tak pemes.Sambil lap air mata =.=
Ne lah widget baru dalam blog saya.Benda ne pon saya tahu dari Izzah.Trima kasaih dearrrrrrrrr.Saya rasa lebih selesa guna widget ne sebab ada gambar dan ada jumlah komen kan.Jadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....dengan ada nya benda ne,senang lah saya bagi hadiah kat pengomen tegar saya kan..kann.kann..kannn..yelahhh bagi menghargai jasa2 korang.korang penat2 komen entry saya kannn..
Dan hanya Satu pemenang akan mendapat hadiah pada setiap bulan.Nak tahu hadiah apa???Yang tu nanti lah saya fikir nak bagi apa.Nak bagi topup ka,atau cendrahati ka.Jadi tunggu jew lahhhh..Saya akan hubungi pengomen terbanyak pada setiap hujung bulan.30 atau 31 hari bulan bermula BULAN INI!
Jadi,sesiapa nak hadiah tu rajin2 lah komen.InsyaAllah saya akan balas kunjungan korang balik selepas komen anda di approve.Kalau tak nak hadiah,tak payah lah komen.I tak kisah pon..wahahahhahahahha..jahat nyaa..Tak baik tauuuuuu.joke oke!

buiiii..buiiiiiiiiiiiiii ;)

17 comments:

  1. Bestnya ^_^Cik Azlyzah...
    Lepas nie Wilma nak rajin2 komen la...
    Bukan pasal nak dapat hadiah tau...
    Tapi, rasa best pulak nama Wilma ada kat blog BFF (Blogger Friend Forever) Wilma nie ^_^

    ReplyDelete
  2. ishh..mcm knl je nm yg ada dlm tue..nm sy ek?hehehe

    ReplyDelete
  3. Tumpang Komen Disini..hehehe
    (✿◠‿◠)

    ReplyDelete
  4. @MrJep haipppp...komen jew tak payah tumpang2...hihihiihh (✿◠‿◠) <-- mcm kenal je :DD

    ReplyDelete
  5. hah...jengah sini tgk widget bergambar dia...ekekeke

    ReplyDelete
  6. wah... gambar kitew ader kat ctu... ^_^... ekekeke...memang hari-hari dok singgah dan komen pown... betol tak Cik?

    ReplyDelete
  7. @therosputih Cantik tak widget cik..hihihiihh...(masuk bakul plak)

    ReplyDelete
  8. @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A Yapzzzz..hihihi.Tq dear,hari2 jenguk blog burok ne..:DD

    ReplyDelete
  9. lepas ni boleh sy komen byk2 utk dapat hadiah....

    ReplyDelete
  10. dear...nak ajak join giveaway terbaru dari therosputih

    http://www.therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

    ReplyDelete
  11. wah,,,ada nma sy t'selit,,,:p
    mmg mlm ne nk komen byk2 entry cik tp bkn sbb hdiah[bru dpt taw td pas baca entry ne =_=

    --->sbb utmanya cik jd top p'gomen terhebat d blog sy,,,sy sgt cmbru&tekad dlm hati dlm blog cik plak,sy nk nama sy msk dlm penyokong setia 2,,,
    (KOMEN TERLAMPAU PANJANG)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee