Jom Timbang Berat Blog

Penulis : Cik Puan Masa : 9:20 PM Comments : 16 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hy derrr..rindu tak..rindu tak dengan saya.Alolololooooooo...meh peluk ketat2.eiiiiiiii gugurl jew yang bleh peluk.boboboy tak bleh.dok sana jauh2.Bukan muhrim owkeiiiiiiii :P
Korang bleh tak bagi pendapat baju untuk tettttttttttttttttttttttttttt saya nanti.(kaler dia macam gamba kat atas tu lah)Saya dah buat dah tapi kaler nya macam tak sesuai lah.Macam bekabung jewwww rasa nya,macam tak ceria jew kaler nya.Rasa2 nya apa kaler sesuai tuk saya ek...Please bagi pendapat T_T
Oppppsssss...sorry lari topik jap.
Okaiiiii...Hari ne saya nak ajar macam mana nak timbang berat blog.mungkin masih ramai lagi yang tak tahu macam mana nak timbang berat blog korang.Benda ne pun penting juga buat blogger.Untuk mengelakkan pembaca blog korang menekan button X yang ada di atas skrin lappy korang.Yalahhhh kekadang connection kita menguji  kesabaran.Nanti tak ada yang nak blogwalking ke blog korang.
Mula-mula #Klik Sini Derrr
Lepas tu masukkan Link blog korang di kotak yang di sediakan.
Dan klik Test Now
Maka Keluar lah result berat blog korang macam gambar kat bawah ne.
Hahhhhh...Nampak tak result saya tu??just 3.1MB sahaja.Yehhhhh..lompat2 sambil menari tarian gangnman style.Dan untuk pengetahuan korang sekira nya berat blog korang 100MB ke atas,Akan menjejaskan mood blogwalking dan tanpa segan silu mereka..mereka..mereka..akan mengklik Button X pada blog korang.Jadi kalau ada gadget2 yang tak penting kat blog korang tu harap buang lah jejauh ek.Untuk kebaikan korang juga^^
Sekian..Ne jewww lah info yang saya boleh kongsikan kat korang.Lepas ne rerajin lah timbang blog korang tu ek.Takut ada kolestrol plak :P
buiiii...buiiiii..


16 comments:

  1. Hehe.xtest lg. Tp meme betui boh. Blog berat memang mengujiii iman. Hehe

    ReplyDelete
  2. Thanks for the tips Sis :-)
    Rasanya Wilma kena redesign balik la blog Wilma tu...
    Supaya tak lambat loading ^_^

    ReplyDelete
  3. wow...menarik!!..bleh try jap lg...dah follow u back cik..tq jalan2 kat blog kite..
    http://aeidahlatiff.blogspot.com

    btw tuk kale bj teeetttttt tu kan, warna putih ok, cuma tuk kerawang2 atau bunga2 dia, letak la bunga2 yg berwarna...mesti cantik!!!...

    ReplyDelete
  4. @ishy77 timbang jgn tak timbang..kang terlebih kolestrol plak^^

    ReplyDelete
  5. @Dunia Wilma benda ne penting dear..tuk keselesaan mereka2 untuk BW^^

    ReplyDelete
  6. @Aei Amrun trima kasih kmbali derr..
    yekeeee...okaiii nt saya cari bunga2 yg berwarna plak^^

    ReplyDelete
  7. hehe,,nice sahring,,sat ni timbang..ehehe

    ReplyDelete
  8. hehe...sis punya 2.1 je.. ringan sgt ke? atau ok ye??

    ReplyDelete
  9. sy pny 3.4mb..wehuuu nk menari gangnam style gak lerr...hehe

    ReplyDelete
  10. hye cik...kte follow awk blk. untuk pendapat baju tu kn...kte rase kalao gabung putih dengan sampin krim ke warna pastel lain lebih menarik...nampak suci je.hehe...tp ni pendapat kte je taw. (^___^)

    ReplyDelete
  11. br tahu cr nk timbang blog
    akak punya 2.2MB...ok la...

    ReplyDelete
  12. dear...cantiknya baju tu...ni yang rasa nak buat majlis kawin lagi sekali ni...errr...boleh ke? dengan perot boyot2? wakakaka

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee