Hulurkan Tangan Ringankan Beban

Penulis : Cik Puan Masa : 7:22 PM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Mohon kawan2 blogger lain share artikel ne.Sama2 kita membantu meringankan beban beliau.Artikel ne saya jumpa dari Fb,Jadi sesiapa yang nak copy ataw share tak payah nak mintak izin.Sama2 kita membantu,Tak dapat bantu melalui wang,Kita kirimkan doa pun dah berbaloi.Semoga penyakit beliau dapat di sembuhkan dan semoga beliau sentiasa tabah dalam mengharungi ujian Allah swt.
1. Ezmi kini terlantar & dijaga oleh ibunya di Batang Kali, Selangor
2. Telah menjalani perubatan moden ditahap tertinggi, namun pihak hospital telah menemui jalan buntu apabila ianya tidak berkesan.
3. Ezmi kini tidak lagi meneruskan pengambilan ubat2an moden.

4. Ezmi mempunyai 2 org anak berumur 10 & 7 tahun yang setia menemaninya.
5. Ezmi ialah seorang bapa tunggal & anak sulong dlm keluarganya.

Bantulah dengan ikhlas, walaupun sekadar sepotong doa.
Share!!!

10 comments:

  1. Ada tengok pasal ini dekat MHI tadi..sedih sangat tengok.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ye untuk info . Sama sama kita berdoalah untuk beliau :) . Cabaran dari-NYA tak pernah berputus-putus untuk kita lalui as manusia . Nanti saya tolong sebarkan :)

    ReplyDelete
  3. Pagi td mama saya ada cerita , mula mula susah nak bayangkan . bila awak post terkejut saya tengok .

    ReplyDelete
  4. kesiannya...berat dugaan yang dia terpaksa hadap

    ReplyDelete
  5. astagfirullahhalazim... semoga allah memberikan kesabaran dan ketabahan kepada beliau

    ReplyDelete
  6. sama2lah kita berdoa semoga cepat sembuh dan dapat menjalani kehidupan seperti biasa

    ReplyDelete
  7. jommmm...sama2 kta doakan beliau.Semoga penyakit beliau dapat di sembuhkan.

    ReplyDelete
  8. hanya mampu berdoa untuknya sahaja...semoga allah melindungi dan membantunya...*sedih sesangat

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee