Tipu Kanan Tipu Kiri

Penulis : Cik Puan Masa : 11:44 AM Comments : 14 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Ppppssstttttttt...korang meh tengok sini..
Cakkkkkkkkkkkkk....huaaaaaaaaaaaaa T_T modem saya dah kritikal,Tunggu masa jak nak patah.Korang belanja lah saya beli baru *Tampar laju2.ewahhh...enak aja mintak2*
Okaiii..iklan jak tu.Saja nak mintak puji^^
Korang hari tu saya ada buat entry pasal tipu2 ne kan.Mesti ada yang terlepas pandang.Ok tak pa boleh Baca Sini.Tadi masa saya blogwalking ke blog kengkawan blogger(Yeahhhh saya memang rajin Blogwalking.*puji diri sendiri*)Saya terbaca entry Adik Shawal.Aaahh yang blog Kuning tuuu.Dia ada buat entry pasal sorang blogger yang buat GA tipu!Korang pon tau kan semua blogger join GA tu nak hadiah.Tapi kalau yang buat GA tu sekadar nak tipu jak,Tidak kah korang rasa tu menyusahkan.Saya bukan nak ajak korang marah2 blogger tu,cuma nak korang lebih berhati2 kalau nak join GA.Pastikan dulu betol ka tak GA tu.
Kalau korang baca entry adik shawal dan buka link blogger tu memang lawak.Dia siap2 buat GA dan nak bagi hadiah Ipad.Galaxy SII,Lomo,dan bnykak lagi*mahal gileerrrrrr*.Lepas tu dia Join GA orang dan kata nak menang Ipad dan sebabnya.Kalau dia mintak Ipad kat mak dia,mak dia tak nak belikan.Abis tu dia buat GA dan bagi hadiah mahal2 tu apaaaaaa..Kannnn,dah jelas satu penipuan di sini :D
Ok..Sekadar perkongsian ek.Bukan nak mengaibkan blogger tu,cuma nak korang lebih berhati2 dan ambil pengajaran.
Wassalam^^

14 comments:

  1. Owh terkejut juga hari tu tgk hadiah dia bukan main lagi mahal2 o.O

    ReplyDelete
  2. @Everything's Everythingshohohoh...tu lah.Ari tu saya pon ada nampak juga GA tu.Tapi mcm tak yakin budak tu bleh kasi hadiah mcm tu.So saya tak join lah...skaliiiii upanya..memang tetipuuuuuu :D

    ReplyDelete
  3. cik, nanti check email awk.. lily dh sent header yg awk tempah 2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalak nk tempah dgn lily boleh? Kena byar tak?

      Delete
  4. adoi leh main tipu2 la pulak..
    Macam2 dunia blogging ni.

    ReplyDelete
  5. @TiranaAdukatak tau apa sebab dia anjrkan GA tipu tu.Yang mengejutkan,blogger duk masih budak kecik..umo 11 tahun tak silap :DD

    ReplyDelete
  6. owh.. ade kes lagi. before ni ade kes dah saya dengar dan saya stalked sendiri. ishk2. malu la tipu orang dan orang tahu. at least malu la kat orang kalau tak malu kat diri sendiri pon kan.. ummm.

    ReplyDelete
  7. @Maria Menado~ Yapzzzz....Xda kerja lain dah kan downg ne.Pas ne klu ada sesiapa buat GA bnyak syarat..Tak payah join.Senang crta^^

    ReplyDelete
  8. @Maria Menado~ Yapzzzz....Xda kerja lain dah kan downg ne.Pas ne klu ada sesiapa buat GA bnyak syarat..Tak payah join.Senang crta^^

    ReplyDelete
  9. wah....hadiah dia...hebat2 sume...kite pun tak mampu nak bagi hadiah memahal gitu....masih kumpul duit untuk beli sendiri...

    ReplyDelete
  10. @therosputih Dia berani tipu blogger lain lah...hihihi

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee