Tolong Saya !

Penulis : Cik Puan Masa : 9:37 PM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum..hy korang
korang boleh tolong saya tak..Saya dah penat try buat benda ne.dah banyak tutorial saya buka tapi tetap tak menjadi.Saya betol2 tak faham apa masalah code2.Ehhhh...bukan salah code,tapi salah saya sebab tak faham apa yang korang ajar kat tutorial tu.Banyak blog dah saya buka semata-mata nak ikut tutorial mereka.tapi jawapan nya tetap hampehhhh :'(
ne sebenar nya masalah saya...hohohoho..nampak macam remeh,tapi payah sangat nak buat.boleh buat saya gila(trus nyanyi lagu amy Ku gila kan kau)*Tetiba iklan*
weyhhhhhh...tolong lah ajar saya borderkan Follower dengan Arcive blog tu.macam kat atas ne.macam side bar saya tu.yang lain tu saya boleh buat lah cuma arcive dengan Follower ne jak yang payah sangat.
Hahhhhh...ne lagi satu.dah cantik2 border,dah kemas,dah beautipol dah.Masalah nya tak bleh scroll plak.Alahaiiii takkan nak letak panjang2 kedebokkkkkkk macam tu..buruk weyhhh.please halp me..saya dah cuba banyak tutorial dah.Dah try tanya2 dah semua suruh ikot tutorial yang dorang kasi.
Tengok ne..kemas jak kan arcive dia..siap ada scroll lagi.wahhhh....jelouss..
korang tolong lah saya..pleaseeeeeeee :'(
okbaiiiiiii..

10 comments:

  1. Kalau dkt archive tuu Najwa pun tak tahu laa mcm mana diorang buat border.

    ReplyDelete
  2. dah settle dear..mmg susah jugak nak buat natang tu.btw tq :)

    ReplyDelete
  3. ok...tahniah dah berjaya buat, ok dah follow sini...salam perkenalan salam persahabatan...

    dari mselim3...

    ReplyDelete
  4. @mselim3
    yeahhh...tahniah buat diri sendiri..hehehe
    trima kasih..salam perkenalan juga^^

    ReplyDelete
  5. msh b'mnt ke nk cntk kn kotak follower & gabungkn dgn widget len???dpt jimatkn ruang sidebar^^,,,

    ReplyDelete
  6. kita pun teringin nak buat mcm tu jugaklah tapi tak reti nak main2 ngan benda alah code2 nih...acanne...

    ReplyDelete
  7. @Izzah NorlizahAah kan...apa yang penting..kekemasan tu..hihiihh

    ReplyDelete
  8. @therosputih Cik pon tak reti.Tapi kene try jugak lah..banyak tutorial kan.google jeww...hihiihhh

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee