Tolong Jangan Tipu Saya!

Penulis : Cik Puan Masa : 3:25 PM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk bernafas di muka bumi Allah dan masih di beri kesampatan untuk menaip entry.Walaupun hati rasa hot sikit sebab time kusyuk taip entry tetiba blackout.Dah On balik,dan taip entry balik,blackout lagi.Dan buat kali keempat cik taip entry dan blackout lagi.Tapi entry kali ne tak ada kaitan dengan blackout pon..hohohohoh
Beberapa hari ne cik telah mengikuti dua segmen yang sangat..sangat..sangat..ohsome!Segmen Tingkatkan Follower Sampai Lebam Dan Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.Dan disebabkan Kebaikan Hati mereka mengadakan segmen ne.Follower kesayangan saya yang 87 sahaja.Kini dah bertambah 259.Terima kasih sangat2 buat Merepek Gila +Nabila sebab membenarkan cik join SekakiTanganBuluIdong.*Memang Berbaloi2 join segmen korang*
Tak lupa jugak buat teman2 Follower yang sudi follow blog saya.Thank you olz.Korang memang Ohsome!Ucap terima kasih jak tak memadai kan.Jadi Korang dah Follow blog saya,Saya Follow balik.Adil kan..Adil kan..Dan InsyaAllah saya akan selalu blogwalking ke blog korang.So rerajin taip entry kalau korang nak saya komen(cehhhhhh..perasan femes plak saya ne (¬‿¬) )
Tetapi..Di dalam cik keterujaan bersegmen.Ada juga lah orang tu Sudi Tipu cik.cik tau lah Follower cik ne tak sebanyak Follower korang.cik tau lah Blog cik ne tak femes macam blog korang.Tapi tolong lah jangan tipu cik.Kata dah follow cik,tapi bila cik semak list follower tak ada pon nama orang.cik tak kisah lah kalau cik dah follow blog korang lepas tu korang tak nak follow balik.cik tak kisah semua tu,cik tak paksa pon korang Follow blog cik balik.Tapi tolong jangan tinggalkan link dalam soutbox or kotak komen cik dan kata korang dah follow saya,padahal korang tak follow pon.Tipu tu nama nya!Tolong lah ek,tak mau lah tipu2 ne.Nak follow,Follow.Tak nak follow tak apa cik tak marah.Cuma tolong jangan tipu cik.cik tau lah korang exaited nak tambahkan follower korang.Semua blogger pon nak juga macam tu,Tapi apa untungnya korang tipu!(Untung lah dapat dosa free kan)cik takkan unfollow korang pon,takkan sesekali saya unfollow korang.Yelah korang dah penat2 tipu cik kan takkan lah cik nak unfollow korang plak kan (˚▽˚).Cuma mungkin cik takkan blogwalking ke blog korang.Yelah korang perlukan follower jak kan tak nak eratkan silaturahim,sebab awal2 dah tipu orang.wohohohohohoh
Buat Follower kesayangan intan payung pengarang jantung sanubari cik.cik akan sentiasa blogwalking dan baca entry terbaru korang (*‿♥) 



Nota jari kaki:siapa makan garam,dia rasa masinnya(‿◠)✌ 

18 comments:

  1. biasalah tu.ika pon dah banyak kali kena camtu.hukhuk

    ReplyDelete
  2. wow! dah ramai followers dia... tahniahh... rasanya yg komen kata follow tu mungkin org tu tak sedar kot... yerlah... agaknya main paste jer kat inbox pastu lupa follow maklumlah nak cepat masuk blog org lain pulak...

    ReplyDelete
  3. saya pun dah banyak kali kena macam tu

    ReplyDelete
  4. @Cik Puan Izan❤ : trima kasih derr^^ .yelah,mungkin juga kot..ngeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  5. Biaselah uh , kekadg saya pun ada trlepas pandg . Tapi saya akan check balik lpas segmen tu tamat ^_^

    ReplyDelete
  6. Saya faham perasaan awak .
    Saya pun ada gak kena .
    Tak faham la dorang nie, suka sgt menipu ..

    ReplyDelete
  7. @wanie: yapzz biasa lah..Tapi Cik join segmen pon kene cnfrm follow baru tinggalkan komen :DD

    ReplyDelete
  8. hurm..mmg ada pn yg cm 2 dear..=)

    ReplyDelete
  9. @elyna mirsada:kalau kat dunia ne ada yang sanggup tipu semata2 nat dapatkan duit,musthil dalam berblog ne xda yang sanggup tipu semata2 nak raih follower kan :D

    ReplyDelete
  10. saya belum follow lg..
    Tapi komen2 sya dlm post pd blog ini boleh dilihat.tq

    ReplyDelete
  11. @TiranaAduka :tak apa..Saya tak kisa kalau tak follow.Saya cuma kisah bila ada org yang tipu cik.Tp sya yakin TA tak mcm tu :))

    ReplyDelete
  12. tbhnya tulis entry ne,,law sy d tmpt cik,da lma fed-up,,,^^

    bru nk wt entri sal ne,,,sy pn mmg sllu tipah tertipu dlm kes ne tp skrg lbh b'hati2,,,check dlu bil&pic follower 2.law msh xb'ubh na fhm2 la

    ReplyDelete
  13. selalu jugak dapat komen2 yang dia dah follow, kadang2 geram, kita tak suruh pun dia follow kita semata2 untuk tambah follower...buat apa nak tipu...

    nak tambah follower yang rajin komen macam cik...(kembang tak idung bila kena pui gini) hehehe

    ReplyDelete
  14. @therosputih Wahahahaa...tak de lah kembang sangat...sikit2 tu ade lah....wahahaaa

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee