Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Penulis : Cik Puan Masa : 10:33 AM Comments : 50 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Kali ne saya terpanggil lagi untuk menjoinkan diri mengikuti Segmen menangkap Follower sebanyak mungkin.Syarat2 nya pun sangat2 simple*i loike simple2*.So sesiapa yang rajin nak join sekakitanganidong.Boleh lah klik banner di atas.
Follower kesayangan saya 212 sahaja setakat ne
So buat bakal Follower saya yang sudi follow saya.Trima kasih banyak2.Kalau nak saya follow balik,tinggalkan Link di kotak komen ataupun shoutbox.Tapi sebaik2 nya tinggalkan di kotak komen lah.So tak ada yang tercicir kan..kan..kan..
byeeeee all^^


50 comments:

  1. Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. Hi awak! Saya dah follow balik ;)

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan sambil follow terus~~

    ReplyDelete
  4. hai..dah follow sini. dtg terjah dari segmen yg same :))

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama...,nina folow sini..:)

    ReplyDelete
  6. datang membuat kunjungan balas dan follow anda..salam kenal

    ReplyDelete
  7. Dtang dari segmen yg sama.Tangkap dia eheheheh

    ReplyDelete
  8. Follow u

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. trima kasih korang..Saya dah follow korang pon awal2 lagi :))

    *SESIAPA YANG BELUM TERFOLLOW BALIK.TINGGALKAN LINK YA :D

    ReplyDelete
  10. mari menangkap pollower ! thnx follow me ~

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    dah pollow balik blog purple ni (237)

    ReplyDelete
  11. Salam n hye dear~!!

    Thanks sudi singgah my blog...
    dh follow u back..
    salam knal~.. >_<
    blog awk sgt purple, nice!!

    ReplyDelete
  12. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  13. halo kamu .. =)
    alamak saya sudah tertangkap disini.
    hehe ..
    happy blogging tau , jgn terperangkap pulak :P
    da follow hari tu =)

    ReplyDelete
  14. @~AiMi SyAhiRAh~ tq dear^^
    @ceritanurmaslidakhalid :) trima kasih^^
    @ Azriff Aziz done follow awak juga :D
    @Naurah M Ishak trima kasih dear^^
    @miz ruha trima kasih :D
    @Nur Razlinda done follow back^^
    @ nina trima kasih..follow awak balik^^
    @AINI CHE DIN trima kasih derr :D
    @ Fatin Nur'Aqillah tangkap balek :D
    @ Yati Omar follow back :)
    @ HuNNy tq dear..done follow awak :))
    @ deqjamucuxx dah tertangkap..trima kasih dear :D
    @ Nisa Greennnpandatrima kasih dear..salam kenal jugak:))
    @ iezayusoftrima kasih..dah follow awak balik^^
    @ Michelle Hopell aah..dah lebam kan.so lepaskan lah saya..hohohoohoh.tq dear :))

    ReplyDelete
  15. Waalaikumsalam,

    Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    ReplyDelete
  16. done follow awak

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Singgah sini sambil follow =]

    Law tak bertambah follower tu maksudnya saya dah lama follow blog cute awk nie =]

    Jum follow saya sekali

    Terjah sini =]

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. @Everything's Everythings
    trima kasih :)
    @Norasyimah Saifullah: trima kasih der^^
    @aisyah humaira': trima kasih :))
    @Nurul Haidah :tak lupa pon.Dah follow back :))
    @Isabel Diaz :yapzzzz..dah follow ari tu :D

    ReplyDelete
  21. dtg dri group 2...

    terjah sini ! ..;)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. dah folo awak... kalau tak keberatan jom folo kakzi dari segmen yg sama

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  23. Follow dari segmen yang sama ;)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-followers-banyak-yang.html

    Jangan lupa join segmen ini untuk dapatkan traffic tinggi dan hadiah :)
    - http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  24. saya dah follow sini... jgn lupe follow me 2,,,, tq n luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  25. Hi , cantik blog :p jeles pulak huhu btw dtg dri segmen yg sama , follow back . done follow you :D
    http://shirawhatever.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    > Ummi Shaheira <
    > Doodle pakai shawl ungu tu <

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  27. blas kunjungan .
    salam perkenalan jugak :D
    dtang dri segmen yg sama ,
    Done Follow :3

    ReplyDelete
  28. thanx sudi singgah blog kita,.
    done follow sini :)

    ReplyDelete
  29. follow cni and komen.. hit me back.. dr grup 8

    ReplyDelete
  30. Membelah samudera berlabuh di sini`
    Bersauh layar membaca entri`
    Sebelum berlayar sudah follow sekali`

    Salam Perkenalan Dari Segmen Yang Sama :)
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  31. hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  32. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  33. hai, done tangkap awk...jom tangkap saya lak...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  34. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  35. salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

    ayu datang dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  36. done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  37. hi..done follow.
    singgah sini jugak tau :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  38. salam perkenalan !
    join segmen ni jugak. ^^

    like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

    ReplyDelete
  39. jimur dtg sini dr segmen yg sma^^ hye...

    http://jihahjimur.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  40. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  41. mari tangkap follower sama-sama..

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  42. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  44. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee