Saya Budak Baru Belajar

Penulis : Cik Puan Masa : 12:31 PM Comments : 14 Labels :
Assalamualaikum..
Korang..korang..cantik tak blog saya..Boooooooo..tak malu puji diri sendiri.
Tak pa lah saya tau blog saya tak sebeautipol macam blog korang.Tapi saya sangat2 berpuas hati sebab setiap sudut apa yang korang nampak kat blog saya ne 100% hasil tangan saya sendiri owkeyy.Dan saya nak ucapkan Jutaan trima kasih juga dengan mereka2 yang buat macam2 tutorial tu.muahhhhhhhhhhh untuk korang.Antara nya blog Lyssa Faizureen.Tutorial dia sangat2 membantu saya.
Saya sebenar nya lebih pentingkan kekemasan Blog.Biar lah tak cantik,tak banyak blink2,tak bnyak bunga2 berguguran.Yang penting kemas dan kemasssss...huaaaaaahuaaahuaaa.
Tengok benda kat atas ne.benda ne lah yang buat saya poning 389900 .Tapi akhirnya berkat kesabaran maka terjadi juga lah side bar yang saya inginkan.
Okai..Saya mula2 berblog sejak April 2011.Yeahhhh....saya masih baru.Masih merangkak dan masih banyak benda yang perlu saya belajar lagi.So kepada blogger2 otai sila tunjuk ajar ya :)
Dan..Dan...Dan..*tergagap pulak*.tujuan saya berblog pula sekadar berkongsi cerita2,suka duka hidup...cehhhhh..dan sekadar mengisi masa lapang.Tapi blog saya ne bukan dairy tauuu,saya buat entry ikut apa yang terlintas di fikiran jak.Jadi jangan heran kalau blog saya macam rojak,ada macam2 entry.Dan paling penting saya akan kongsikan suka duka hidup saya di sini.Mana lah tahu time saya tak ada nanti di dunia fana ne,ada orang rindu kan saya.Boleh lah orang tu baca entry2 saya ne..ehhhhh..ada ka orang rindu saya nanti..Boooooo...tak malu..tak..maluuu..
Buat blogger2 lain yang belum follow blog saya.Jemput follow ya,saya janji InsyaAllah saya akan follow balik.Dan buat follower saya terima kasi sebab dah follow blog saya.Salam kenal ya..Jom sama2 kita rajinkan diri memblogwalking
buii...buiiiii.

14 comments:

  1. suka tgk blog cik azlyzah, cantikkk! warna purple~

    ReplyDelete
  2. hehe , tahniah sebab mencuba .
    cantik dah :D

    ReplyDelete
  3. @dell_e
    trima kasih dear,blog awak pon cantik :)

    ReplyDelete
  4. @CikMunBlogger
    trima kasih sayang..klu tak cuma tak tahu hasil nya mcm mana kan :)

    ReplyDelete
  5. cantik blog anda! sy suke purple

    ReplyDelete
  6. @RazFiRa tq dear..kita serupa lah :D

    ReplyDelete
  7. cantik blog 'loding pun laju. TA LAGI BARU DLM BLOGGING NI

    ReplyDelete
  8. erm..hari ni pun laju gak looding

    ReplyDelete
  9. @TiranaAduka sebab blog cik tak letak bnyak gadget.Takut nanti berat.takut myusahkan Blogger lain :))

    ReplyDelete
  10. dr thn lps lg upanya b'gelut dlm dnia blogging ne,,,blog mmg cntk,kms&xserabut,,,msti mnt wana purple ne kn???

    ReplyDelete
  11. bila nak datang kemas blog kita plak nih...hehehe

    ReplyDelete
  12. @Izzah Norlizah favorite kaler sebenar nya biru...tahhhh tetiba minat purple ne...hiihihh

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee