Kawen..ohh..Kawen

Penulis : Cik Puan Masa : 11:48 AM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum guys.

Hari ne badan 
cik rasa lemah gemalai.Ne sebab pembawaan lah ne.Pembawaan orang2 mengandung.*Cehhhh...Bila masa plak aku ne mengandung..kawen pon belum lagi..haaaaaaa orang kat luar sana jgn plak pandai memandai sebar fitnah.Sya belum mengndung lah..Sebab sya belum kawen*
Badan rasa lemah di sebabkan cik DYSENTERY(in english)Kalau dalam bahasa melayu nya pulak Cirit-birit.kalau dalam bahasa pasar Sabah Berak-Berak..
Sejak kebelakangan ne cik telah di hujani soalan2 yang sama.Yalah kan time raya,masa untuk bertemu saudara mara yang jarang di jumpa.So banyak lah soalan2 yang keluar.Dan kebanyakkan soalan yang mereka tanya dengancik ''Bila Nak kawen???"Woooowwww...cik tetiba raya macam Atris pulak.Di hujani soalan2 yang hot dan mampu mengegarkan urat2 sendi..ngeeeeeee.*Tersenyum sumbing seketika*
Jawapannya..Tetttttttttttt..Tak tau bila.InsyaAllah kalau dah sampai jodoh cik akan edarkan kad kahwin cepat2 jugak.So tak perlu lah anda tanya saya soalan yang sama beulang-ulang kali yerrrrrrr.Nanti korang bosan pulak aku asyik jawab tak tahu jak..
So..korang dah terlanjur tanya saya soalan pasal kawen2 ne.cik kongsi lah pelamin anganku.Amcam cantik tak?Sesuai lah dengan tema blog ne kan,Purple..
Okai bebeh..Setakat ne jak lah yang cik mampu update.Semoga bertemu di entry lain lagi..


Wassalam

2 comments:

  1. kita dulu masa kawin, pelamin sesimple umat je, sebab bukan nak sanding tayang kat orang ramai pun, just untuk amek gambar ngan kawan2 yang lain...

    ReplyDelete
  2. @therosputih Cik pon nak jugak yang simple2 nanati.Simple tapi cantik gitu...hihihihh...(berangan)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee