Warkah Buat Isteri

Penulis : Cik Puan Masa : 12:07 PM Comments : 21 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Mood agak kureng sikit hari ne.Tapi saya tetap blogwalking ke blog kawan2 yang lain.Dan di sebabkan saya terbaca entry Warkah Buat Isteri,tetiba mood yang kureng tu melonjak naik.Korang mesti dah baca semua warkah2 tu kan.(saya dah khatam semua warkah tu)Dalam hati,sentiasa mendoakan kak Gee cepat sembuh supaya ckak geedapatlah baca warkah tu cepat2.Walaupun saya tak kenal siapa Prof abil,siapa akak gee,Walaupun saya tak pernah jumpa mereka,Walaupun mereka nun jauh di tanah semenanjung.Saya tetap mengikuti cerita mereka dan saya tetap kirimkan doa buat mereka,saya pon makhluk ciptaan Allah juga sentiasa ada perasaan simpati.Mungkin hari ne Allah uji mereka dan esok2 plak saya lagi yang merasa ujian tuYalah saya pon ada asthma juga.Allah maha berkuasa lagi maha mengathui.
Dan..Dan..Dan...dari start saya follow warkah tu,saya dah lihat banyak perubahan akak Gee.Akak gee dah boleh duduk walaupun hanyak sekejap.Syukur Alhamdulillah..seryessssss saya happy dengan perubahan kak Gee.Perubahan ke arah positif.Tak percaya??tengok gambar yang saya copy dari blog Prof Abil
See...Daripada terbaring,sekarang Akak gee dah bleh duduk.Semoga lepas ne ada lagi perubahan2 yang akan berlaku,walaupun sedikit demi sedikit.Jom ramai2 kita doakan kesihatan Akak gee..Tak sabar nak ikuti perubahan seterusnya^^
Dan buat Prof abil...Trima kasih sebab dengan adanya warkah tu saya rasa bersyukur dengan setiap ujian yang Allah berikan kepada saya.Dan dengan warkah tu jugak saya dapat banyak nasihat.Dan dengan warkah tu,mood saya yang kureng ne dah melonjak happy kembali.Dan...ehhhhhh...tak habis2 plak Dan..Dan saya ne..Ok last DAN terima kasih sebab Abang dah menjadi FOLLOWER saya yang ke 292.

Nota jari kaki : Sesiapa yang belum terjah blog beliau,jom lah terjah.Ada kat blogList saya tu^^
Wassalam

21 comments:

  1. semoga akak GEE akan pulih sepenuhnya dan dapat menjalani hidup seperti biasa insyallah jom kita sama2 doakan buat dia amin :)

    ReplyDelete
  2. thanks awk knalkan blog tu kt saya...
    Ya Allah, tabah sungguh suami dia kan..

    ReplyDelete
  3. @paripariputih PPP...insyaAllah dear.
    @ meazrynn sesama dear..best warkah2 dia..g lah baca nt:))

    ReplyDelete
  4. Salamm...tqq ler sudi share blog saya ni..tq tq tq dari saya dan Gee...

    ReplyDelete
  5. salam.. moga kak gee dapat berjalan plak lepas nie :D

    ReplyDelete
  6. @Abil Fikri Ahmad yeahhhh...trima kasih jugak prof sbb sudi ke blog saya^^

    ReplyDelete
  7. hye..follow balik...dy dekat area Johor..:)

    ReplyDelete
  8. macam2 ujian tuhan bagi , semoga keluarga diorang tabah menghadapi ...

    ReplyDelete
  9. moga kak gee sembuh spenuhnya. :)

    ReplyDelete
  10. @cweet pinky mereka memang tabah dear.So sesama kita contohi ketabahan mereka :D

    ReplyDelete
  11. @miz ruha amin dear..sama2 kita doakan tuk Akak Gee^^

    ReplyDelete
  12. done fllow belog cik .. smoge kak gee cepat sembuh .. amin ..

    ReplyDelete
  13. Nurul datang sini bergolek-golek! Alhamdullilah...boleh duduk walaupun sekejap

    ReplyDelete
  14. sedihnye... huhuu
    doa cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  15. Semoga Kak Gee cepat sembuh...
    Beruntung sungguh Kak Gee kerana mempunyai suami yang sangat penyayang...

    ReplyDelete
  16. Fie selalu nanges bila baca blog tu. Alahai jiwa tisu betul fie nie. hehe. Awak thanks lawat blog fie. Dah follow.

    ReplyDelete
  17. semoga akak gee tabah menghadapi ujian dan cepat sembuh!!!!

    ReplyDelete
  18. ada jugak terjah blog tu dan bace...tp takleh lelama, rasa sedih...semoga kak gee cepat2 sembuh...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee