Salam Adiladha

Penulis : Cik Puan Masa : 8:14 PM Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Mood kureng sikit nak berblog akibat termimpi buruk Semalam.Tiba2 teringatkan dia.Tapiiiii...berapa hari ne sepi tanpa berita.handphone pun senyap jew.Nada kecewaTak da plak yang sudi call+message saya..sedeyyyy sangat oke!Hahhhhh...siapa nak call?amik no saya lelaju..01pat-999patpat si kulipat siapa cepat dia dapat..wahahahaaaa :P Ok stop!Nanti ada yang terikut2 bad mood plak kan..
******************************************************************************************************************************
Hahhhh...raya haji tinggal berapa hari lagi kan.Masing2 dah busy buat kuih,bakar lemang,asah parang untuk majlis korban nanti.Asah tajam2 yae nanti tergelak lembu/kambing tu sebab parang tak tajam..hahhhhhhh.
Tadi ada masa blogwalking kat blog rakan2 blogger.Ada jugak yang buat entry balik ke kampung halaman.Terutamanya Sis OKJE & AYUT.Semoga selamat sampai dan selamat kembali.Buat rakan2 blogger terutamanya BFF F.A.R.A.H tak dapat cuti tu,jangan sedih,jangan jelous yae.Nanti sampai jugak daging korban atau kuih raya tu kat korang..tunggu jae lah..hihiihhhhhh
Haaaippppppp...yang ne bukan banner oke!hahahaaa.
Awal2 saya ucap yae,takut yang lain dah bercuti kan.Nanti tak sempat baca entry saya ne.Lagi pon saya nak bercuti2 taip entry jugak..wahahahhaaa..Ingat pekerja jae ka perlu cuti.Blogger sepenuh masa pon nak cuti jugak.Tapi blogwalking tetap akan di teruskan.hihihihihi

Nota Jari Kaki : 5november ne annyvrsery page CikLike sini!.Nanti nak kasi no topup(celcom only!) kat page.Siapa cepat dia dapat!

8 comments:

  1. selamat hari raya aidil adha cik...

    tak pakai no celcom, maka bagi peluang kat pengguna celcom la kan...hehehe =)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidiladha Cik Azlyzah :-)

    Wilma dah like page Cik ya...Hehehe...

    ReplyDelete
  3. slmt ary raya aidil adha jg,,,wah,tulisan pn rainbow getu^^

    ReplyDelete
  4. @therosputih heheheee...okai dear.Next time cik bagi peluang kat pengguna DG or Maxis plak^^

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya adidiladha to (",)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya aidiladha... ^_^

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee