Kembali Setelah Menghilang

Penulis : Cik Puan Masa : 7:29 PM Comments : 11 Labels :
Assalamualaikum wbt.
hy dude...cehhhhhhhh..bukan main lagi tajuk entry.Amikkkk kauuu :P
Setelah beberapa hari menyepikan diri.Akhir nya saya kembali lagi.Hahhhhhhh...mesti ada yang rindu kan.P.E.R.A.S.A.N! Sila ketuk kepala saya kalau tak betul..oke!
Di pagi raya.Puan sri dengan ibunda kesayangan intan payung :D
Gambar sengaja di blurkan sedikit sebab takut ada yang jatuh hati pula.cehhhhh..padahal hp murah.hohohoho.
Haippppppp...jangan cuba2 nak mengorat mama sya!:D
Hanya dua gambar yang dapat di share.Sebab sya tak mampu nak pose lebih2 atas alasan tertentu.Padahal malas nak bergambar
Tak da cerita yang best raya ne sebab ramai yang tak balik ke kampung.Btw tetap happy jugak dapat beraya bersama dengan famly lagi,jumpa sepupu sepapat & dapat daging korban.Amik jew lah kan biar pon saya tak makan.Bukan tak nak makan daging,tapi sebab saya tak sanggup nak makan daging yang di sembelih depan mata saya.sedeyyyy tauuu T.T Apa2 pon kena ambil jugak lah,tak baik tolak rezeki kan..
okaiiiii...ne jew cerita raya saya semenjak bergelar puan sri ne..hohohoohh...tembak lelaju :D

Nota Jari Kaki : Ini Cerita saya,cerita korang pula macam mana??Tinggalkan link kat komen tu ya.Sya pon nak juga baca cerita raya korang..Mesti meriah kan..

buiiiii..buiiiiiiiiiiiiii^^

11 comments:

  1. sakan berayer...hu hu hu...jelesnye... ^_^...

    tapi apa-apa pown Cik dah kembaliiiii...yeay....

    ReplyDelete
  2. tak best, sambut raya di tawau, sume kedai makan tutup, last2 makan fastfood jer...waaaa

    ReplyDelete
  3. Hai Pn Sri Cik.... nape tak gambau dgn lembu he...he... barulah nampak real hari raya korban....

    ReplyDelete
  4. raya d kg xbest la,,,cm xda pa2 ja,,,cm hari2 besa,xda wt kuih-muih&xda b'knjung dr uma ke uma,,,dpt dging korban 2 hrs la^^

    ReplyDelete
  5. amboi, puan sri gituuu..

    ReplyDelete
  6. @Izzah Norlizah Xpa...hihihi..yang penting kita sambut raya kan...hihihhh

    ReplyDelete
  7. @zul Hahahahaaa.....Cik sri kot..sebab blom kawen.so blum boleh panggil Puan Sri :P

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee