Jom Cari Kucing Tersembunyi!

Penulis : Cik Puan Masa : 11:40 AM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt.
hy dearrrrr..Salam jumaat penghulu segala hari.Sihat tak??
Tadi Saya banyak masa free,jadi saya pon  blogwalking kat blog Kawan2 blogger yang lain.Jadi terjumpa lah satu Gambar ne dari Blog SiS SaL.Sis ne dah 2kali buat entry pasal gamba ne.Dan Sis kata dah Zoom habis pon masih tak jumpa lagi kucing tu sampai sekarang..
klik dan Zoom yew^^
Yewwwww....Memang sonang jew pon cari kucing ne.Tapi Kucing ne ada DUA ekor oke!Seekor tu memang senang lah nak jumpa.Yang seekor tu yang susah.Jadi korang cari lah dulu.Kalau jumpa tinggalkan komen yew.Hadiah???Siapa jumpa kedua2 ekor kucing tu saya akan bagi korang hadiah Pakej percutian 3Hari 7Malam di rumah Sendiri..huaaahuaahuaaa.Gurau jew.Saya budak tecik,mana boleh bagi2 hadiah..hohohooh Budak tecik lah sangat
Okaiiiii dearrrrrr...Semoga berjaya.

Nota Jari Kaki : Nanti Kalau korang masih belum jumpa.Saya akan share jawapan nya 

15 comments:

  1. Jumpa seekor je..huhuhu..mana entah, lagi satu dia menyorok..tak nampak. ^__^

    ReplyDelete
  2. AKAK PUN TAK JUMPA..BATU JE BANYAK HEHEH

    ReplyDelete
  3. yang senag tu belah kiri sebelah batu eh bwh batu...eh lupe pulak sume batu...lagi satu hujung gamba belah kiri....kan kan?

    ReplyDelete
  4. YG SEKOR LAGI MENYOROK LER......HE3

    ReplyDelete
  5. dapat jumpa satu je...hehhehe

    singgah sini...post dari saya

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/review-hunger-game-novel.html

    ReplyDelete
  6. yang lagi sekor, dekat jer ngan kucing yang senang tu... the other side jer...kan kan kan..

    ReplyDelete
  7. Tetttttttttttttttt...Salah.Hahahahaha(Gelak sopan)

    ReplyDelete
  8. lagi satu dekat batu warna kuning belah kanan kan?....terlindung bayang2

    ReplyDelete
  9. Salam friend..=) Anda ditag! Kalau sudi joinlah segmen dorang.^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    ReplyDelete
  10. akak nampak seekor jer dik... yang lagi seekor dah lari mana?

    ReplyDelete
  11. @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A yang seekor bersembunyi d balik batu...cehhhhhh :P

    ReplyDelete
  12. hehehe... dari entry akak rupanya. try masuk blog tapi tak ada link. nasib baik ada buat entri tu. kalau tak mmg tak blh nak masuk la blog u yang eh...

    ReplyDelete
  13. @sal ya aah sebab sis tak jumpe kan kucing to..saya jumpe jewww trus buat entr ne...hohohh

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee