Segmen: Cik Misya Nak Follow!

Penulis : Cik Puan Masa : 5:31 PM Comments : 25 Labels :
Assalamualaikum wbt..hy cantikkkk manissssss
Klik Banner Siapa nak Join
Saya terpanggil oleh Cik owner yang manisssss tu untuk menjoinkan segmen beliau.So untuk tidak menghampakan Cik Misya dengan senang hati saya pon join sekaki lah yewwwww.Kita join segmen ne mesti lah ada hadiah.Tapi kalau tak menang pon tak apa,yang penting traffic tu bertambah kan..kan..kann.
Follower Kesayangan Intan Payung Pengarang Jantung Saya sekarang 327 
Saya nak Follower ramai2 sebab,yelah kita Berblog ne nak jugak ada orang komen.Komen tu mksud nya bagi sokongan dan menghargai  penulisan kita baru lah kita semangat dan rasa meriah nak berblog kan.Bak kata pepatah Blogger "Tanpa Follower Siapa Lah Kita"Cehhhhhhh...Selain tu nak tambah kenalan jugak lah.Tambah kenalan tu bukan nak ajak couple2 owkey.No..No..No..Eiiiiii Mampos Saya!Kenalan tu untuk tempat bertukar2 Pendapat jewwww bahhh.Okeyyyy...Cik Misya,Saya harap syarat dah mencukupi untuk saya menjoinkan Segmen neeeee..
 


25 comments:

  1. Thanks for joining!=) Boleh check your link di sini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Nombor anda mewakili anda untuk pemilihan pemenang melalui Random.Org.hehe kalau cari couple pun apa salahnya..;))

    ReplyDelete
  2. @Aimi Syahirah okaiii...tak bleh derrrr...kang encik nunang saya marah :DD

    ReplyDelete
  3. ok sudah follow cik azlyzah....dari segmen sama...

    ReplyDelete
  4. followed you back dear...salam kenal again... ^_^

    ReplyDelete
  5. done follow...:) tq sudi follow kita..^^

    ReplyDelete
  6. hi...membalas kunjungan dari segmen yang samew...done follow...

    ReplyDelete
  7. Yeah,followw2 sini juga ^_^ haha

    ReplyDelete
  8. Wilma pun join jugak :-)

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow/

    ReplyDelete
  9. moga dapat follower ramai..
    gud luck!! ^_^

    ReplyDelete
  10. saya dah berblog masuk tahun kelima, tp follower 58 org jek...heheheh...mati ah nmpk sgt pemalas...

    ReplyDelete
  11. Yelah bila masuk contest ni memang menyumbangkan kenaikan traffic blog.... selamat bersegmen ....nak outstation ni... blogwalking...heee...

    ReplyDelete
  12. singgah,follow dan nak kenal blh?hihihihi..sama segmen gak...slmt bersegmen! :)

    ReplyDelete
  13. @hainom OKje hahahaa...trima kasih sis..Cik pon nak outstation jugak^^

    ReplyDelete
  14. @ayut Boleh ayut..hihiihh..trima kasih :DD

    ReplyDelete
  15. singgah sini^^ http://leyacasandra.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. saya pun join jugak segmen ni tapi tak bertuah pun...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee