Uji Kaji Puan Sri :P

Penulis : Cik Puan Masa : 8:21 PM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hello...Holle..Lehhoo.olaaaaa..hihihihhhihi..
Hahhhhhhh...siapa dapat No topup Celcom kat page saya tadi???Hari tu saya pernah bagi tahu kat blog kan nak kasi topup.Ingatkan nak bagi 5hb nanti,tapi sebab tak sabar tu lah saya bagi hari ne jugak.Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii saya akan bagi sekali lagi tau.nak bagi peluang dengan pengguna Digi pula..
okaiiii...Lupakan pasal page tu.Saya nak share kat korang hasil uji kaji saya..wahahahahaha..Gelak bangga.Tangan di bahu mata ke atas :D
Telur ayam rebus!
Maggie+Telur ayam rebus..yummmmyyyy :D
Haaahhhhhhh...Ne lah uji kaji yang berjaya sya lakukan hari ne.Cebik bibir Sya tau korang mesti dah tahu benda ne kan,sya jew yang terlambat.Sebenar nya benda ne dah lama sya tahu cuma baru hari ne berpeluang nak try.Dan hasil nya sangat2 membanggakan Sila Muntah Jejauh Bila dah menjadi,sememang nya sangat exaited.Rasa nak tambah blink2 lah,nak tambah manik2 lah..hoiiiiiiiiiiii...ne makanan lah!wahahhahaaa..Nampak sangat keterujaan sedang menguasai diri :P
Haipppppppp...Comei tak??Baby ne sya jumpa masa temankan auntie sya pegi sekolah.Nak daftarkan anak dia.Sebab Comei sangat,sya pon ambil kesempatan jugak lah dukung baby ne lagi pon kesian tengok mama dia berpeluh2 ketiak,Jalan jauh kot.Baby ne suka gelak tau,lepas tu tak takut dengan orang lain.Mungkin dia tengok muka sya ne beautinggggg sangat kot,tu lah dia tak takut.(saja eja Beautinggggg.takut ada yang termuntah bertangki2 pulak :P)
Okaiii bebehhhhhhh...Nak chowwww dulu..papaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dear^^

9 comments:

  1. cik OKje takut nak makan telur tu.... macam bebola mata yg sedang marah...ha...ha... yelah cik... cuba cik perati betul-betul......he..he...
    macamana buat tu cik?

    hai dah nak mendukung bagai ni.... memang sah-sah tak sabar nak kawen!

    ReplyDelete
  2. cm ne telur leh jd wrna cm tue dear?

    ReplyDelete
  3. masih mengekalkan title puan seri itu nampaknya...agagaga

    ReplyDelete
  4. @hainom OKje Bebola mata sapi berurat hijau ye sis :DD
    memang nak kawen dah ne..wahahhahahaaa..gelak malu(blushing)

    ReplyDelete
  5. @elyna mirsada Alahhhhhh...kacang jew buat tu dear..pejam mate pon ble jadi tau :D

    ReplyDelete
  6. @therosputih Angan2 mat jenin..wahhaha..MAne lah tau ramai yang mendoakan.top2 betul2 jadik puan sri..hahhhhhh..siape tahu :D

    ReplyDelete
  7. dah macam telur dinasor plak.. *eh? bila masa pula tengok telur dinasor ni*


    baby tu sangat comel... ^_^

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee