#Review Blog Dunia Wilma

Penulis : Cik Puan Masa : 1:47 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Helloooooo peepsssiiiiiiiii...hihihih.Wowwwww...Hari ne ramai yang goyang kaki kat rumah kan.Al-maklum lah cuti.Alhamdulillah ada peluang bersantai bersama famly kan :)
Okaiiii...Hari ne cik nak ambil kesempatan Review blog Bff cik.
Klik Gunung kat atas kalau nak Terjah blog Wilma

Wilma ne duduk senegri dengan cik.Alahhhhhh...Lihat jew header kat atas tu mesti korang dah tahu kan negri mana kitaorg tinggal.Yeahhhhhh betol...Negri bawah Bayu :D
okaiiiiiii...Wilma ne pon orang nya tak lah sombong-mombong.Orang nya mesra oke!tak percaya??pegi lah tegur..Kata orang tak kenal maka tak cinta kan,Tapi kalau dah kenal lepas tu nak Cinta tu cik tak tahu lah nak jawab apa.Tanya empunya badan...Jangan memandai tanya cik plak :P
Untuk pengetahuan korang...Cik Wilma kita ne rajin join segmen & giveaway.Pernah jugak dia menjadi mangsa tag cik..hihihih.Dah tu kan  di tag 2x dalam segmen yang sama lagi..Tak tahu kalau wilma perasan..sebab time tu cik yang Tag.Hahhhhhhh nampak kan kemesraan Wilma bersama blogger melalui segmen dan Giveaway..
Cik dengan Wilma ne pon baru jew kenal.Cik kenal pon sebab Wilma ne rajin ushaaa2 blog cik.Rajin tinggalkan komen di setiap enty cik.Lihat jew lah List Penykong Setia cik,tu lah bukti kukuh setakat ne...hihihi
Okaiiii dear..Harap korang rajin2 lah singgah blog Wilma tu yea.Jangan lah sombong2,tak baik tau...
Dadadididuduuuuuuuuu~ :D

12 comments:

  1. hehehe..memang betul wilma tak sombong..hehe..seronok wilma kena review..tahniah wilma.. ^__^

    ReplyDelete
  2. As Salam, kiranya dua2 kaki giveaway, segmen and contest la ni. Blog ni memang post 1 jer erk kat homepage?

    ReplyDelete
  3. ni mesti lawat kawasan nih... heee... betol betol...x baik sombong2 nih... sombong2 dapat ape ye tak?

    ReplyDelete
  4. Thanks Cik Azlyzah...
    Tak sangka Cik sudi review Wilma ya ^_^
    Nanti Wilma review Cik balik ya...
    Thanks once again BFFku tersayang :-)

    ReplyDelete
  5. @Dunia Wilma Alahhhhh...untuk menghargai jasa wilma yang sudi jadi penyokong setia cik...hehehe...muaxxxxxxxxx :D

    ReplyDelete
  6. Cik, Wilma dah balas review Cik ya :-)

    http://duniawilma.com/2012/11/4th-review/

    ReplyDelete
  7. Dua-dua yg cik review semua OKje dah terjah dan follow!

    ReplyDelete
  8. blog wilma ni memang selalu Rojak jenguk baru2 ni

    ReplyDelete
  9. sombong2 pun, bukan dapat apa2 pun...tak best...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee