#Review Blog F.A.R.A.H

Penulis : Cik Puan Masa : 9:25 AM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hoo...hooo..hoooooooreyyyyyyyyy!Mood agak gumbira sekarang ne.Esok cik bercuti sehari dari blogwalking dan taip entry.Sebab cik nak jalan g shopping..Hari ne jalan & esok baru balik..Jadiiiiiiiii sebelom encik Nunang cik sampai..Cik nak ambil kesempatan Review sorang lagi blogger Cantik Manis yang berasal dari Kuala Lumpur kot tak silap cik..
Klik Kaki kat atas ne Kalau nak terjah blog dia
Blog Farah ne blog wajib cik terjah hari2..Blog lain pon wajib jugak cik terjah hari2,Siapa kata tak wajib.Tapi blog farah ne dia buat entry ka tak buat entry ka tetap cik nak terjah jugak hari2.Tapi farah memang rajin taip entry setiap hari.Tak kira lah dia busy ka tak,mesti ada entry terisi kat blog dia.tu lah kekadang On lappy jew terus buat semak kat blog dia...hahahahaaaaa..
Dan kalau korang nak tahu..Cik farah kita ne suka bagi nasihat.banyak ilmu & nasihat2 yang berguna dalam blog dia.Tak caya???pegi lah godek2 blog dia..Bongkar habis-habisan blog dia,Bagi bersepah pon tak pa..kan farah kan :D
Hahhhhhhh.....sekarang cik farah kita ne pon ada buat Segmen.Siapa yang tak busy tu jemput2 lah join ek.Bagi memeriahkan lagi segmen pertama dia.Hadiah dia pon sangat-sangat lah meletopsssssssssssss.Klik segmen monyet dekat sidebar cik kalau nak join sekaki..tapi jangan amik hadiah jam tu.jam tu cik dah boking awal2 :P
Okaiiiiiiii dearrrr....cik nak chowwwww..nak makeup2 dulu sebelom encik nunang cik sampai..nanti membebel plak dia tengok cik tak siap2 lagi..kekekekkeke
papaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...muaxxxxxxxxxxxx :)

13 comments:

  1. estnye ade org tolong review blog kan?????/ nway..nk terjah gak blok tu..

    ReplyDelete
  2. terjah juga blog farah tu.. ^_^
    amboi.. nak g shopping ye...
    selamat bershopping... :)

    ReplyDelete
  3. ditag!! http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

    ReplyDelete
  4. Rajinnya Cik buat review...
    Kejap lagi Wilma terjah blog Farah ya ^_^

    ReplyDelete
  5. Wah nak dating nampak!!!!!! Elok-elok...... huh... serious ni...he..he...

    OKje nak tau jugak nak shopping apa tu cik!...jangan lupa share tau!

    ReplyDelete
  6. ok, kite g terjah blog farah ;)

    ReplyDelete
  7. cikkkk.... soweee...baru balik outstation...ekekekeke... thankie untuk review nih... ^_^...mayuuu la pulak...

    psttt psttt...dah bongkar dan sepah-sepah...tolong kemas ek...ekekekeke.... ^_^ patutlah cikk pown senyap jer...rupa-rupanya cik pun bezee jugak....

    ReplyDelete
  8. selalu jugak terjah blog cik farah ni...

    ReplyDelete
  9. Cik oh Cik...... tak balik lagi ke??????

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee