Kemana Cik Menghilang!

Penulis : Cik Puan Masa : 3:31 PM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt.
hy dearssssss....muaxxxxxxxxxxxxxxx..Rindu lah kat korang.Rindu nak blogwalking,rindu nak taip entry,rindu nak sepah2 kan blog korang..lama nya cik menghilang kan.Bukan apa,line tenet dah di potong!Siapa suruh malas bayar kan,amik ko tak dapat online berapa hari...wahahahahaha.
Dear..otak cik dah berkarat.Jadi buat masa ne korang tengok2 jew lah gambo yang cik share ne..Biar lah gambo yang menceritakan kemana cik menghilang beberapa hari ne..
ZZZzzzzzzzzzzzzzaaaaassssssssssss :)






Hahhhhh...Dah tahu kan kemana cik menghilang..Opssssssssss....cik belom kawen oke!hari tu cik g jalan beli barang hantaran sambil2 temankan encik nunag beli motor baru dia.Balik2 jew kat rumah terus prepair hantaran untuk majlis behantar.Dekat sabah ne majlis behantar ne untuk tetapkan tarikh perhawinan dan menghantar duit dah.Jadi maknanya cik ne bride to be lah kannn.wahahahhaa...Blushing
okai pepssssss...cik busy lagi ne nak pegi jemputan kahwin famly lepas tu nak kemas-kemaskan rumah sebab majlis cik tinggal sebulan lebih jew lagi.Nak settlekan banyak benda lagi kan.Apa-apa pon cik akan luangakn masa blogwalking kat blog-blog korang.Sumpah cik rindu sesangat nak blogwalking!
Doakan semoga majlis cik berjalan dengan lancar ek..
chowwww cincauuuuuuuu :D

18 comments:

  1. ingatkan dah cepatkan tarikh..! hehe..insyaallah,semoga semuanya berjalan lancar..=D

    ReplyDelete
  2. ingat dah lupa kat kawan-kawan semua...kitaorang ni punyalah nenong nenong duk carik manalah peginye menghilang cik yang sorang nih... winduuu bangat dehhh...

    ReplyDelete
  3. patutlah lama menghilang...
    bride to be....
    haruslah sibuk untuk buat persiapan....
    cantik hantaran2 tu.... ^_^

    ReplyDelete
  4. Patut le lama menghilang....... wah..wah cik 'melah' gitu...... sukalah tue nak kawenkan!!!!he..he...
    Tak sabarlah tue!

    ReplyDelete
  5. ni g spe punye kendurin spe?windu cik..hehe,tlg dtg sepahkan blog sy ^__^

    ReplyDelete
  6. ala jemput la kita.. kat mana la tu ar?

    ReplyDelete
  7. sonok ek jalan2 ngan en.nunang/...

    ReplyDelete
  8. @miz ruha Aah...bizi semakin menguasai diri..cehhhhhhh :D

    ReplyDelete
  9. @hainom OKje opkossss suke...tak sabo lah pulakkk...hahahhhaa

    ReplyDelete
  10. @elyna mirsada ok siap berkhidmat! hahahaa...cik nak sepahkan blog elyana plak.tungguuuuu :P

    ReplyDelete
  11. @Jue Jaynee area sandakan..jemput lah datang dear :)

    ReplyDelete
  12. @zul sronok..besttttt sesangat...hahahhaa

    ReplyDelete
  13. Patutlah dah lama menghilangkan diri :-)
    Semoga semuanya berjalan dengan lancar...
    Kalau dekat2 nak jak Wilma pergi...
    Jangan stress2 ya dear...
    Buat persiapan dengan hati yang tenang ^_^
    Jangan lupa update hari berbahagia di sini ya dear...

    ReplyDelete
  14. insyaAllah,,,moga semua b'jln dgn lancar

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee