Kembali Setelah Lama Menghilang

Penulis : Cik Puan Masa : 3:19 PM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum Wbt.

Sayang apa khabar dengan mu?
Disini ku merindukan kamu
Ku harap kengkawan tak lupakan cik
kerna di sini cik tak penah lupakan muuuuuuuu~

wahahahaha....setelah lama menghilang tetiba muncul2 terus berdansa.Ntah ada lagi tak kengkawan blogger yang ingat dekat cik ni :'(
Ada pon yang setia menunggu cik,yang selalu jenguk2 blog cik,yang selalu tinggalkan komen bertanya kemana cik menyepi cuma SIS OKJE.Omg terharu nya cik!Cik tetiba menghilang,tanpa pesan..Bukan sehari,bukan seminggu tapi dah 3bulan cik tak update blog.Tapi Sis okje still tinggalkan komen.Still cari2 cik.Cik mintak maaf sebab menghilang tanpa khabar.Semenjak berumahtangga ne mood nak update blog Hancusssssssss!Kekadang nak update blog tapi idea tak datang.Kekadang Idea dah datang penyakit M pulak menguasai diri.Banyak dah picture yang cik nak konsikan kat blog ne.Banyak citer yang cik nak share kat kengkawan.tapi bukan sekarang yea sebab ada hal lebih penting lagi cik nak share :)
Cik ada dapat present dari seorang sahabat blogger.Present tu sebenar nya dah dua hari lepas cik terima tapi baru hari ne cik berkesempatan nak bagi share.

Cik dapat sehelai tshirt dan secupuk warkah buat kekasih..huahuahua.tq ye dear Azie namico..cik suka tshirt tu tau ;)
Okai..baby,dear,lalink..cik nak chowwwww pegi mamam dulu.Perot dah berdansa dah ne.Esok2,jika berkesempatan cik share lagi cerita ceritu yea..In Shaa Allah.
Dadadididuduuuuuuuuu~

5 comments:

  1. hehe...muncul jua akhirnya.... alahai tak kesian ke kat sahabat yang sentiasa menunggu kemunculanmu....huhu
    Yelah... tah pape tetiba je terus menghilang tanpa pesan......rindu mak tau dengan pic lauk pauk yang selalu cik masak tuk suami cik tu....

    jangan hilang lagi tau!

    ReplyDelete
  2. cik...ain pun menyepi jgk skrg ni, pas dapat baby, tak menyempat jer nak ngadap laptop, penyakit apa lah yg melanda diri nih...

    ReplyDelete
  3. hi dear ! azie singgah sini...most welcome...hope you like it ! i wanna to say thank again !...x sangka ada entry pasal nie..

    jgn hilang lama sangat ! nanti bersawang...confirm jadi spiderwomen...hehehe

    tata

    ReplyDelete
  4. dah senyap balik......mana entri baru?

    ReplyDelete
  5. wah tahniah sebab dapat hadiah... :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee