Tangan Cik Puan Dah Gatal!

Penulis : Cik Puan Masa : 3:26 PM Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum Wbt.

Perghhhhhhhhh...hari ne mood sangat membara bak api yang di simbah dengan minyak petrol.Jantung hati ne bergetar2 dah nak update blog.cehhhhhhh kemain lagi ayat ko cikkkkkkk! 
Betol lah cik dah tak sabar2 nak buka blog ne tadi.Tapi di sebabkan pepagi bizi keja sebagai housewife,nak kemas itu nak kemas ini,nak cuci itu nak cuci ini,nak masak itu nak masak ini..Hah sikalang baru ada masa nak mengupdate belogssssss ni.Dan buka punya buka.punya buka..punya buka..tetiba cik pon terperanjat!sebab...punya sebab...punya sebab...punya sebab???
Ce lihat anak panah yang ada dalam gambar tu?Why????Why??Why??Apa dah terjadi dengan belogsss cik?tetiba ada iklan tak berbayar menguasai setiap sudut2 blog cik ne!!!Hahhhhh cik marah nih..cik marah nih!!baik korang kasi cik jawapan yang tepat sikalang :(
Okai..stop pasal itu..Aritu cik ada balik kampung tercinta.Biasa lah sudah menjadi rutin setiap bulan mesti balik kampung mama & bapa cik.Tapi sebelom balik tu kami sempat pegi kenduri kahwin sepupu husband cik.nak tengok gamba tak?
Awas!Gambar 18TC(Trep Comel)Wahahahhahaha..Oke cik akui cik dah semakin berisi :(
Tak payah lah nak reload balik2.gamba ne tetap tak akan menjadi jelas sejelas-jelas nya.Terpaksa diblurkan habis-habisan atas permintaan suami.Motif??Diupload untuk memenuhi ruangan entry :P
okai dude..Cik dah kekeringan idea dah ne.tapi timbul pulak kerajinan cik nak tukar colour blog ne.Ada sesiapa nak bantu cik tak?tapi tak nak bayar ek..wahahahhaa...ikot sesedap mulot jew.Tak pa kalau tak da nak bantu..cik akan usahakan sendiri lorhhhhhh...chowwwchinnnnchowwwwwww :D

8 comments:

  1. Cikkkkkk.... Lama sungguh tinggalkan kita tau...majuk nih...Cik dah lupa kat Farah... huwaaaaaaa.... nak nangissss....

    ReplyDelete
  2. @Farah Waheda Wahid
    Alololololo..mucuk2..mane de lupa lah..cume cik biz..meh hug2 ketat2 :)

    ReplyDelete
  3. lah kenapa blog awk jadi mcm tu...hope dah okey lah kan...omey nyer dia...tapi syg pic yg blur tu terpaksa di blurkan....hehehe

    ReplyDelete
  4. Amboi cikkk....comenya...nape letak gambau sorang je tu...
    Ekeleh.... kalau nak diblurkan baik tak yah letak huhu

    ReplyDelete
  5. @hainom OKjesesaje nak memenuhi ruangan entry...wahhahahaa..takut nanti ade yg terpikat kat encik husband cik lah :P

    ReplyDelete
  6. hihihi kenapa sampai kena censored gambar tu?

    wah peliknya camne boleh ada iklan kat blog ni?

    ReplyDelete
  7. cik...nnti tlg edit blog ain sekali...merapu rapan je tgk blog sendiri...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee