Blog Cik Meletop

Penulis : Cik Puan Masa : 8:15 AM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt

Perghhhhhh...semenjak cik buat entry pasal ABPBH ne,meletop pulak blog cik ne.Ramai pulak yang datang berkunjung.tapi dalam meletop2 tu ada jugak segelintir blogger yang tak suka.Bukan tak suka dengan entry cik,tapi tak suka dengan pakaian artis2 kita masa ABPBH tu.Ada yang pakai tudung tapi seluar dia fuhhhhhhhhhh.Sukar untuk cik taip kat sini.Cik tonton ABPBH pon sebab Jozan jadik pengacara time tu,so terhibur juga lah hati ne kan.
Ne cik printscreen dari nuffnang.Ce tengok 8 april tu.Ada 602 views.Mungkin bagi blogger otai perkara biasa je kan.Yelah,tahu lah blog cik nak tak lah topmeletopkebabommmmmm macam blog korang.Tu yang cik rasa luar biasa dan teruja sikit :DD
Lagi satu cik nak ucap tahniah buat Cik Azlyzah.Mesti ada yang tertanya2 kan siapa cik azlyzah tu??Dan kenapa cik mesti ucap tahniah kat dia??
Hhaaaahhhhh....Perkenalkan Cik Puan Azlyzah.Siapa tak kenal dengan pompuan yang topmeletopkebabommm ne memang sangat2 rugi lah :P
Cik nak ucap tahniah kat pompuan ne sebab dia berjaya menjadi top commenTAR yang LALOK dekat blog PuanSri HainomOkJe dan top commenTAR pada bulan Mac di blog New Mummy DatinSri TheRosPutih.Bukti?? *Perlu ka bukti2 bagai*
Curi Dari Blog Mereka Tanpa Izin (Pengakuan Jujur) :DD
Sekarang cik di selubungi dunia misteri sebab cik masih menanti hadiah misteri dari mereka.Semalam baru bagi detail,jadi tunggu sampai benda misteri tu baru boleh share kat sini oke :)
Okai dear...cik nak beres2kan rumah dulu sebelom Encik Husb balik.Sepatot nya cik buat entry ne semalam,oleh kerana cik mengatok sangat maka lambat lah entry ne di publishkan(Mata cik cepat ngantok tau,ntah lah hobi baru kut)

Nota Jari Kaki : Ppssstttttttttt....Best jugak mention nama sendiri kan.Siapa baru 1st time buka blog cik ne conform jatuh otak kat lantai fikirkan siapa Cik Azlyzah tu.Hahahahhahahahaha (Gelak jahat)






12 comments:

  1. wahhh ramai nk baca psl abpbh tu eh...hihi.. wahh tahniah... namamu di tangga teratas! ehh nama deqla pun ada la kat situ biarpun dok bawah.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. @Deqla Manjew Deqla memang commentar Lalok :D
    tq dear :)

    ReplyDelete
  3. Sis, nii nama FB Lissa.,

    Melissa LissaLaLissa (Normelissa Muklis)

    :)

    ReplyDelete
  4. Cikkkkk.....amboi sejap femes meletop letop ni ...sakan gembira nampak hehe.....
    Ramai dah berkunjung standard Mia liana ni hehe
    Tapikan cik...oKje punya hadiah misteri tu biasa biasa je.... janganlah tunggu dengan penuh harapan tau!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah..
    best la dpt hadiah misteri :)

    ReplyDelete
  6. @hainom OKjeFemes sehari je sis sebab ABPBH tu je...lepas tu sonyap balik...huahuahuaaaaa

    ReplyDelete
  7. wah tahniah......
    seo yg baik tu........

    ReplyDelete
  8. hahaha mmg kebabommm le..

    tahniah ye cik... ^_~

    ReplyDelete
  9. wah tu dia penangan ABPBH....apa2 pun tahniah diucapkan kepada perempuan yg bernama Cik Azlyzah tu ye...haha :P

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee