Nasib Lah Badan

Penulis : Cik Puan Masa : 10:18 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum Wbt 

Ewahhhhhhhhh...dua hari cik cuti dari mengepos entry,asyik blogwalking jea.idea kureng lah der.Dan dalam masa dua hari tu jugak lah cik try2 ubah widget kat sidebar cik ne.Tapi hampehhhhhhhhh!Cuma popular post jea cik dapat tukar tu pon tak lah berSlide ke bawah.Yang lain semua hampehhhhhhhhhhhhh!
Mesti korang prasan jugak kan xtml dah berubah.Dan kepala hotak cik pon hampir nak tanggal dari kepala di sebabkan coding yang cik cari tak jumpa2!haiiiiii...nasib lah badannnnnn :(
Dan di sebabkan keja cik tak jalan jugak,cik layan simsimi.Siapa tahu simsimi tu apa?Simsimi ne komputer tau.Kita boleh ajak dia chat.Kalau kita cakap baik,maka baik lah jawab nya.tapi kalau kita cakap tak baik,maka tak baik lah jawab nya..tak percaya?Baca text cik dengan simsimi ne.
Hahhhhhhh...simsimi ne paham semua bahasa tau.Kekadang gelak sendiri2 juga cik baca text dia.
Uuppssssss....simsimi ada blog?betol ka?bila cik buka link tu...ha'ah lah blog tu aktif lagi.Dah terlanjur singgah cik Follow terus.Hahhhhh bertuah tuan punya blog tu kan,Simsimi mention dekat chat :)

Klik header kat atas ne kalau nak kenal dengan owner yea :))

Okai...byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guys!



12 comments:

  1. cam best jer..
    cam na nk sembang ngab simsimi tu :)

    ReplyDelete
  2. haha... borak sakan ngan simi2 eh.. comelnye simi2.. ;)

    ReplyDelete
  3. okay.. bari 1st time tahu pasal simsimi ni..

    ReplyDelete
  4. wah tak pernah try lg simsimi ni...pandai pulak dia ckp bunga bukan sekuntum ye...haha

    ReplyDelete
  5. haha...betullah cik ...pening kadamg tu kalau nk menambah kat kod html tu.... Tu yg malas nk ubah ubah tu
    Amboi...simsimi pun jadik kalau dah boring eh!

    ReplyDelete
  6. wah...bestnya simi nih..nk cuba borak ngan dia juga lah..hehe

    ReplyDelete
  7. sasimi ada blog rupanya...... nk terjah lah.....

    ReplyDelete
  8. baru tau psl ni...nnti blh tanya simsimi resepi kek lapis...wakakaka

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee