Best Friends Forever !

Penulis : Cik Puan Masa : 1:55 PM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Hellooooo..Hollaaaaaaa..Lalinks semua apa khabar?
Berapa hari ne cik rasa sunyi jak blog ni.Tak macam sebelum-sebelum ne mesti ada jew yang datang bertandang memporak-porandakan ruang komen di setiap entry cik.Uuuupppsssssssssss!....cik terlupa pulak rupanya selama ne cik tak pemes mana pon :(
Ahhhhh...tak kisah lah kalau tak pemes pon.tak kisah lah kalau tak da yang sudi tinggalkan komen(ayat merajuk..lalalalalalalala~)Yang penting cik nak kongsikan pada satu dunia termasuk alien2 yang tinggal kat planet2 yang ada di muka bumi ne tentang best friends cik yang tersangat lah ohsome!
Kenalkan best friends cik dari kurus ke bam2.Upssssss...dari kiri ke kanan lah.Sue,jamie(my love,cik Puan)Sofeah,Kak maria.Yang dak tecik baju kuning tu anak Datin sri maria :P
Ne gambar cik amik time kitaorg hangout aritu.Yang bam2 pakai tudung tu sponser kitaorg makan,sebab dompet dia tebal.Bukti!Ce tengok dompet kat depan tu.tebal kan..tebal kan.
Cik suka kawan dengan dia,sebab dia lah satu2 nya kawan yang suka tegur kesalahan cik.Cik dah anggap dia macam kakak cik sendiri.Apa2 jea prob cik,cik share dengan dia.Dia dengan mama cik pon rapat tauuuuuuuuu :)
Hahhhhh...yang sorang ne pon debaik,debest,dan debommmm bastikkkkkk.Seorang yang suka buat lawak dan ceria jea.Cik suka bergosip dengan dia sebab dia ne jenis yang layannnnnnn kan jea lah :D
Yang ne pon best friend cik.Sebab bila cik geram or marah kan sesuatu cik akan lepaskan tempat dia.Uuuuppssssss lupa nak kenlkan.Nama dia AraBella Sekontot,jantina boboy!hahahhahaa :P

Copy From Gugleeee!
Okai...dah kenal kan siapa orang2 penting di sekeliling Cik Puan.Oleh itu dengan rasmi nya cik nak chowwwwwwwwwwwwwww dulu.nak sambung tidoooo...hahhahaha.Buibuibuiiiiiiiiiiiiiiiiii!

10 comments:

  1. wah ! best nyer dapat makan ! kalau jumpa mesti meriah sangat kan...serasa nak pulang...betul tak cik puan ! hehehe

    betul2 itu lah kawan sejati...sama2 sakit , sama2 senang , sama2 susah dan sama2 gumbira...kan itu lebih bermakna..

    ReplyDelete
  2. Bestnya bila BFF datang meraikan kita kan Cik.....lagi2 ada orang belanja makan haha...2x best hehe

    ReplyDelete
  3. bukan senangkan nk dapat kawan sejati :)

    ReplyDelete
  4. singgah sini...as salam..salam kenal..follow me back ok..

    ReplyDelete
  5. @Azie Namico Tu lah...cam malas jea nak balik..seb baek husb dah amik..hahahhaaa

    ReplyDelete
  6. @hainom OKjeSedap jea rase makanan kan sis bile ade orang blanje...kekekee

    ReplyDelete
  7. wah best tu ada org yg rajin sponsor makan...hehehe....

    PS: sian kat sekontot...haha muka dia cam pasrah je tu...

    ReplyDelete
  8. @Hatimi Tahirruddinwahahaha...memang pon die pasrah.dah biase tueeee :P

    ReplyDelete
  9. kawan sejati sukar dicari......

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee