ANNIVERSARY

Penulis : Cik Puan Masa : 12:25 PM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Happy,
Happy,
Happy Anniversary Sayang !
Korang,korang,koranggggggggg!Hari ne genap 7tahun perkenalan cik dgn en husb.Alhamdulillah Walaupon tahun ne takda hadiah2,cukuplah dengan ciuman dari seorang suami tercinta.Dapat jugak pahala kan.
Semalam sebelom tido cik sempat jugak wish happy anneversary dekat husb.Tapi husb kata 'alahhhh dah tak penting pon' biasa lah kan jawapan lelaki..memang tak penting pon.Tapi cik rasa penting,sebab dari perkenalan tu lah menjadi titik permulaan cinta kita der.Hayat tak boleh bla :P
Selama 5 tahun cik dengan husband amik masa mengenali hati budi,yewlah kena kawan2 dulu kan.Masa yang sangat panjang oke!Dari zaman persekolahan lagi dan dalam masa dua tahun kitaorang bertunang,kenal2 dengan famly akhirnya tahun ne Alhamdulillah kami sambut anniversary berdua sebagai suami isteri pulok.OOOO..Bahagia..bahagia...itu bukan segalanya~ (tetiba nyanyi lagu najwa)
Nah sayang cake special ayang curik dari google td :D
7 tahun oke!bukan 7hari,bukan 7 minggu,bukan 7 bulan!Cik ulang lagi..7TAHUN!!Bau kentut husb pon cik dah kenal..wahahhahaaaa.Next year cik nak sambut anniversary bertiga lah pulokkk..ehehehhh...In Shaa Allah kalau ada rezeki lah kan..huahuahuaaaaaa.

Nota jari kaki : Korang..korang..Korang doakan cik dapat baby cepat ek :)


18 comments:

  1. wahhh lama dah kenal eh... betul3.. pompuan ni mmg suka ingt tarikh2 penting camni..lelaki jek agak x amek port.. hihi...happy enibeseri!!

    ReplyDelete
  2. sama la saya pon berkenalan dari umur saya 16thn, mkan msa 6 tahun kenal hati budi. alhamdulillah la ni dah 5 tahun usia perkahwinan :)

    anyway...Happy Anniversary :)

    ReplyDelete
  3. heppy anniversary Cik moga persahabatan dari sekolah dan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke akhir hayat....
    nampak sedap biskut cream tu..

    ReplyDelete
  4. aloo sweet la cik nih :D
    happy anniversary :)

    kita doakan cik dapat baby cepat tp apo kono tetiba tulisan baby tu bersiaz kecik pulok? :D

    ReplyDelete
  5. @Deqla Manjew2 lah dear...owg laki ne buat dono je kan :(

    ReplyDelete
  6. @MAZLIZA ABD RAZAKAlhamdulillah...Semoga korang pon kekal ye dear..
    TQvm :)

    ReplyDelete
  7. @hainom OKjeAmin...tqvm sis...till jannah :)

    #curik dari guggle :P

    ReplyDelete
  8. @michelle De hunnytqvm dear...ahahhaha...tak nak nampak sangat ayat tu..2lah kene kecilkan(malu) :P

    ReplyDelete
  9. happy anniversary dari remy.....
    semoga kasih sayang bertambah erat selalu..... cayang en hubby ketat 2 tau!

    ReplyDelete
  10. epy anniversary cik..semoga bahagia selalu n cepat dapat baby..doakan kite jgk.... :)

    ReplyDelete
  11. @Remy hazzatqvm remy...hehehe...opkos lah cik cayang ketat2..tak nak lepaskan ne... :P

    ReplyDelete
  12. @meazrynntq dear..hope awak pon cecepat dapat baby tau....

    ReplyDelete
  13. salam
    Semoga ceria selalu dan happy di samping org yg tersayang.
    Lawatan petg tirana aduka

    ReplyDelete
  14. Orang lelaki ni susah nak tunjuk sayang tapi gila2 sayang sebenarnya. Cover macho lebih. ahah.

    ReplyDelete
  15. selamat anniversary...hehe dan semoga ada lah rezeki baby tu nanti ye Cik....insya allah....

    ReplyDelete
  16. ahhh...tak kira lah...walaupun dah terlambat, nak jugak menyebok wish kat sini...happy anniversary!!

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee