Gambar Mona Lisa

Penulis : Cik Puan Masa : 11:41 AM Comments : 14 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Oleh kerana hari ne tak ada idea sangat nak update blog apa kata korang layankan je lah gambar monalisa yang dah di kucar-kacirkan mengikut arus potoshop yang semakin conggeh :P













Memang dasyat lah photo editor sekarang.Hanya satu gambar,tapi photoshop boleh menghasilkan bermacam-macam gaya.Gelak jugak cik tengok gambar2 ne.

Nota Jari Kaki : Semua gambar di copy dari En Guggleee!









14 comments:

  1. ish... kesian mendiang mona lisa..kohkoh.. lawak tgk yg korek idong ngan muka mr bean tu...hahhaha..

    ReplyDelete
  2. hahahahhaa., mona lisa buat duckface.. ahhaa comel~! ><

    ReplyDelete
  3. salam...
    Terima kasih sudi lapangkan masa di tempat TA.....adus.......................cian pulak dgn poteret monalisa tu...

    oh ya..TA pun ada tau kat sini
    From TiranaAduka.....: TiranaAduka Melukis Potret Monalisa

    ReplyDelete
  4. Agak-agaknya sama tak dengan yang TiranaAduka lukis di sini

    http://aku-saya-alam.blogspot.com/2013/02/melukis-potret-monalisa.html

    ReplyDelete
  5. salam....mestilah sama...hehehehhehe
    tambahan pula ada pembantu yang bantu TA...

    p/s..try la buat....mana la tau ada rezeki...oh ya.....tapi kena serius dan tumpu kan perhatian...untuk GA...baru nanti GA yang kedua meriah...

    ReplyDelete
  6. @TiranaAdukaIn Shaa Allah TA..Nanti cik try buat GA ;)

    ReplyDelete
  7. kalau monalisa hidup lagi....mesti dia ketawa sampai pecah perut......

    ReplyDelete
  8. yg terbaik yg rambut kusut dgn yg korek hidung...kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. hahahha .. ok kita tahan gelak ni.
    sometimes skt hati jugak tgk pic edited mcm ni.
    kesian kan .. haha

    ReplyDelete
  10. haha....kalaulah monalisa tau sedih dia.... macam2 versi gambau dia jadiknya cik hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee