Ayam Panggang Bermadu

Penulis : Cik Puan Masa : 11:16 AM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Woohooooooo..mata masih ngantok lagi.Tapi kena gagahkan jugak bangun buat bekal en husb.Dan masa entry ne di taip cik tengah bersantai2 selepas en husb p keja dan selepas semua keja rumah dah siap..Tapiiiiiiiiiiii,cik belom mandi lagi.,hobi baru cik taip entry sebelom mandi :P
Ne jea lah bekal untuk en husb yang cik tahu buat.Ayam panggang bermadu..cehhhhhhh.Special adition tu,yang cik kat rumah makan mee maggi lagi lahhhhh.Tak lama muka pon macam maggi sudah :D
Makanan tambahan untuk buah hati cik.Sambal tu menu wajib,sebab en husb cik memang raja segala king.Tak slera makan kalau tak da sambal.
Pinjam Mak Mentua Punya :)
 Dengan ada nya benda ne senang lah keja cik panggang ayam.Masokkan jea ayam kat dalam tu pastu buat keja lain lagi.Hahhhhhhhhh  lepas tu pesan lah dekat ayam tu "pepandai lah ko masak diri ko sendiri ek"hahhahahhha
Tadi Sis OkJe ada tanya dekat shoutbox cik.Dia tanya cik breakfst apa hari ne.
Cik kunyah keporok ikan jea pepagi ne sis.penyakit M masih bermarajalela lagi.Bwerghhhhhhhhh,kenyang jugak.Alhamdulillah..

Nota Jari Kaki : Mesti ada yang tertanya-tanya resepi ayam panggang madu cik kan.Nak tahu cik letak apa???Dah sah2 ayam panggang madu nama nya,cik letak Madu lah..hahahahahhahh :P



15 comments:

  1. wahh seksi nmpk ayam panggang bermadu tu..hihi... owh hubby awk raja sambal? deqla ratu sambal tau..haha.. suka sambal..kalo beli nasik lemak ke mesti nk sambal lebih.. kdg2 siap suh asingkan sambal, sbb kalo asingkan sambal bole dpt byk..hahhaha..

    ReplyDelete
  2. husband rajin bawa bekal ye..bagus la tu..

    ReplyDelete
  3. @nor lailahusb malas keluar makan lah dear,2 yang die kene bawa bekal...hehehehe

    ReplyDelete
  4. nyue pon suka guna pemangang ajaib tuuu..sonang keje..ehehehe...mmg betul, xbest mkn nasi tanpa sambal..xmyelerakan..huhuh

    ReplyDelete
  5. berselera sungguh la encik suami makan ayam panggang penuh madu tu.
    hehhehe..

    ReplyDelete
  6. @pha is Jangan jilat lappy tu sudah lah ye :P

    ReplyDelete
  7. rajin nya dia...... bertuah en suami....

    ReplyDelete
  8. huishhhh nampak mcm best je ayam tu....hoho

    ReplyDelete
  9. wah2..macam ni la para isteri trmasuk sy sndiri.bila husben xde, just maggie lah menjadi pilihan.haha

    ReplyDelete
  10. haha ....okje pun kadang tu bekfes gitu gitu cik....apa yg ada aje...tak yah nak beria sangat...hehe mmg M sungguh! Rajinnya massk...bangun kul bape tu nak massk bagai?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee