Salam Takziah Buat Prof Abil

Penulis : Cik Puan Masa : 8:50 AM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Semalam cik ada terbaca berita pasal Akak Gee di facebook.Cuma tak pasti kesahsihan nya,takut nanti tersalah berita.Tapi bila buka says ada pulak keluar berita yang sama.Siapa yang penah buka blog Warkah Buat Isteri mesti dah kenal lah tu.
Ne bukti yang cik jumpa.Kalau betul lah berita ne,cik ucapkan Takziah buat Prof Abil Ahmad.Cik tahu Prof seorang yang tabah.Semoga Arwah di tempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman.

Al-Fatihah :'(

5 comments:

  1. betullah Cik..... yelah sampai masa arwah untuk pergi...moga Prof Abil redho dengan ketentuannya...

    cik baru perasan kat chat box tu mmg nak kena babab hehe

    Eh? tukau kulit ke?

    ReplyDelete
  2. @hainom OKjeyeke..baru pulakss cik dapat tahu berita ne :(

    #ahahha...babab jew lah..cik pecut lelaju sembunyi dalam almari :P

    ReplyDelete
  3. tahu pasal ni masa baca paper...owh sedih...alfatihah...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee