Entry Rojak

Penulis : Cik Puan Masa : 9:45 AM Comments : 14 Labels :
Assalamualaikum Wbt.

Hari ne baru ada kesempatan nak update blog.Semalam cik pegi pekan amik surat kahwen kitaorang yang ori.Perjalanan pon amik masa 4jam(pulang balik)Sakit ponggong duduk lelama dalam keta tau.Sampai umah jea pening kepala tapi sempat jugak blogwalking kat blog kengkawan.
Sebelum
Selepas
Hahhhhhh...tu bukti cik dah sah nikah.So cik dah ada yang punya oke!Bukan Ahmad Albab yang punya tapi Azly Adhan yang punya..hohohohoho..Kembang kecut hidung Husb cik nnaaaaaaaa :P
Kekadang rasa bangga jugak bila ada surat nikah ne,rasa nak fremkan pas tu letak kat ruang tamu pon ada.Nak pamerkan bersama gambar2 lain..wahahahhahaa.nampak sangat keterujaan di situ :D
Lappy couple 
Hahhhhh...Ingat baju couple jea ada.Lappy couple pon ada tau.Cik ne jenis yang tak suka charge lappy..so bila habis betry lappy cik,cik bantai lappy husb pulakkk.hahahhh..Tapi memandangkan dua2 lappy ada betry,cik bantai kedua2 nya..Satu lappy cik guna tangan,yang satu lappy lagi cik guna kaki.So sekarng cik update entry ne pakai kaki lahhhhh..Ko adoooo???(Anda tertipu di situ :P)
Oleh kerana entry agak kucar-kacir di situ,cik tempek gambar ni jugak buat renungan bersama.Harap tak ada yang tergugat dengan keHennnnsemmmmmmmmmAN en.husb..Wekkkkkkkkkkkkkkk :P
Okai dearrrrr...Idea cik dah mati ne.Cik nak g mandi dulu pas tu blogwalking kat blog korang yea.

Nota Jari Kaki : Entry sangat berterabur.Korang layankan jea lah.Please..wahhahaha.

14 comments:

  1. Hamboi cik....lepas mandi terus ambik gambau romatik yeh....hehe... nak gi mana tu?
    Hish apalah kucen kat luaq tu...bising! gaduh! ....hehe lagi tadi si jantan duk tenang kucen betina ...
    Hehe abis tu cik sorang je yg nak couple... lappy pun nak sama haha

    ReplyDelete
  2. hapdet pakai kaki tu yg tak tahan...... nak kena tuntut ilmu nie......
    btw...manis eh hubby tu...jaga elok2 tau!

    ReplyDelete
  3. @hainom OKjeBiase lah...nak g dating sambil bawe sijil nikah tue lah...wahahahh.

    ReplyDelete
  4. @Remy hazzaKembang kecut hidung husb cik noooo..
    Ok2..In Shaa Allah..

    ReplyDelete
  5. Ok, selain frame kan.. boleh gak bubuh kat tepi sidebar blog ni. hihihi.

    ReplyDelete
  6. Wah blog sy ada dlm bloglist awak ea"thanks a lot"baru first time jln2 blog akak,pinknye

    ReplyDelete
  7. wah laptop pon ada couple jugak...hehehe

    ReplyDelete
  8. suwit nye lappy couple..hihi
    sis, I'm in holiday mood!
    Nak blogwalking sampai pengsan :)
    jemput singgah cni ye http://alynnnyzaa.blogspot.com/2013/04/buy-more-discount-more.html

    ReplyDelete
  9. @Ibnuismaini IsmailWahahahhaha...satu cadangan yang baik tueeee :P

    @Izza Sakura Aahh..Sume yg akak follow letak dalam bloglist.So senang nak blogwalking entry terbaru :)

    ReplyDelete
  10. @Hatimi Tahirruddin Hahahaha...laptop dah sah di nikahkan :P

    @Alynn NyzaaOkai dude :D

    ReplyDelete
  11. Semoga akk dan suami sentiasa bahagia hingga ke syurga.... insyaAllah

    ReplyDelete
  12. nnti gantung kat leher tau.. tkt kang ada yg slh sgka ingt awk x kawen lagi..hahaha.... ;)

    ReplyDelete
  13. hamboiii cik.. tamak nak 2 sekali hehe... :) sehat ke?

    ReplyDelete
  14. ni first time tgk sijil nikah sabahan style...hehehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee