Verangan Jap!

Penulis : Cik Puan Masa : 8:26 AM Comments : 7 Labels :
Assalamualaikum Wbt :)

Perghhhhh...siapa yang keja dengan kerajaan hari ne mesti senyum lebar kan.Mana tak nya,duit dah masyukkkkkkkkk tu $_$
Duit...duit jugak..Jangan lupa ucap Alhamdulillah biarpon duit dah tinggal duaplohsen.Nanti Allah tarik balik rezeki tu..hahhhhhhh...Cik jugak yang susah.Dalam kurungan,tangan di bahu mata ke atas.
Macam ne :P

Oleh kerana berapa hari ne cik free di tambahkan lagi bosan yang melampau.Akhirnya cik ambil keputusan untuk kembali ke alam kanak-kanak..Ehhhh boleh ka macam tu??hewhewhewwww Verangan Jap
Lum Ciap agi,mata nantok cangat :D
Nak ciap dah..Cikit lagi..cikit lagi :D
Yeyeyyy..Dah ciap..dah ciap.

Ibu-ibu,Kakak-kakak,makcik-makcik.Cantik tak..cantik tak..Cikgu adik kate,syapa warna cantik2,die dapat gule2..yeyeyeyeye..gule2...
OkStop jadik budak tecik!tak sesuwaiiiiiiiiiii oke! Hahahahohohohhihihuhuhuuuuuu
Ok Bye!

Nota Jari Kaki : Sila jangan menyampah dengan entry hari ne.Sumpah cik bosan tahap dewa tingkat namplohpat dah ni >,<


7 comments:

  1. wahhh rajinnye mewarna..cantik la... mengimbas kembali zaman kanak2 eh?? hihi

    ReplyDelete
  2. Seronoklah dak tecik tu, ada auntie tolong siapkan dia punya homework... hoho

    ReplyDelete
  3. verangan tak hengat dunia nampaknya...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini sat.... berapi rapi kat blog org...ingat dah ada entri kat blog dia hehe

    ReplyDelete
  5. WAH...ADA pertandingan mewarna rupanya......

    ReplyDelete
  6. haha comel nye budak kat atas tu...camne la boleh terjebak dengan buku mewarna tu cik?

    ReplyDelete
  7. comey pulak baby tu buat tangan n mata cemtu.
    hehhehe..
    nak jd baby ke atauu ehem2..
    ekekeke ^^

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee