bila hari raya da berlalu

Penulis : Cik Puan Masa : 9:25 AM Comments : 0 Labels :
assalamualaikum wbt..


hye smua apa khabar...sihat??nampak nya lama cik tak update blog ne kan.cik ne tak gak lah busy sangat tapi tak ada mud lagi maw blogging ne..maklum lah kan baru abis raya..
haaaaa...raya pun da berlalu,kuih raya pun habis da,fmly pun da balik ke tempat asal,cuti skolah pun da tamat so yang tinggal cuma balang kosong n pic kenangan..
so tanpa banyak cakap lagi cik kongsikan lah bbrapa pic raya yg smpat cik amik time raya..hehehehe..tak taw maw ckap apa da...jom layannnnnn jak lah :))



pic ne kitaorg amik time kat kubur..tak sempat lah amik time kat rumah..2 lah tpaksa amik kat kubur da..


peace...kami lah kmpulan nyasid..hehehehe


ne jak lah pic raya aku..ada banyak lagi bah..tp cikmalas jak maw uplod..hehehe..ok lah bah kan ada lagi daripada xada langsung..


ok lah smpai d sini lah dlu ya..ada masa n datang rajin aku..cik update gak kaw ya blog..

wassalam...

No comments:

Post a Comment

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee