koleksi gambar kucing

Penulis : Cik Puan Masa : 8:10 PM Comments : 3 Labels :
assalamualaikum wbt....

alhamdulillah ari ne Allah bg cik ksmpatan 2k wat entry lagi..ari ne cik maw crita pasal 1 binatang yg cik suka sanggat,sangat,sangat n sangat suka gilaaaa smpai mampos...s0 makna nya cik ne pminat fanatik binatang ne lah..hahahahaha..kamu taw gak kan apa binatang yg aku maksudkan 2..so jgn try2 pukul ataw lestik ataw sepak kucing dpan mata cik...mmg cnfrm cik sepak kamu balik..ngeehhhhh..
br pun nunang cik benci kucing ataw dlam bahasa lembut nya tak ngam dgn kucing (msti guna bhasa yg lembut nt kucing2 d luar sana kecik ati plak..wkwkwkkw)  tp cik nda pduli gak...cik ttp jadi pminat fnatik kucing smpai mamposssss....pergghhhhh....
okaiiiiiiii....stiap entry msti nda ktinggalan pic kan..so d cni mcm biasa lah kan cik sertakan pic kucing yg comel gilaaaaa yg cik dapat dari tok google yg baik hati..(tq tok google :))


manja nya kucing ne kan..suka sangat bkingkang..x sopan btol tp comel bah kan..


alolololololo....cute nya kucing ne bah...mcm maw p bsantai d pantai jakkkk...hehehhe


haaaaa,....siapa knal kucing ne????tuan kucing ne pun ada blog gak taw..nak taw siapa klik link yg cik da bg 2...kekekekek


mama dgn anak sama jak kan mata jak brbeza...manja nya c baby cat dgn mama dia...


perhatiannn....perhatiannnn....kucing ne tngah lonely..so ssiapa ada kucing btina sila lah knal2 kan mreka...mana lah taw kan bibit dorg lg comel dari mak bapa dia...hehehehe..pndai2 jak cik kan..


wowww....comel kan cat mioww mioww ne..pndai tuan dia kasi kaler kan..pas ne cik pun maw kaler kucing cik mcm ne gak lah tp lukis pakai marker pen lah...wakakakaka..


alalalalala.....miowwww2..cute nya kaw..hahaha tp sayang badan ko kurus lah...bulu jak tebal..apa2 pun kaw tetap cute lah...ekekekeke


n lasttttttttttt............






 


 


wwowowoowowow.....gemokkkkk gilooooooo kucing ne kan..kalah body aku taw..heheheh prasan kurus jak lah aku ne bah.okkkk...untuk pngtahuan kamu pic kucing ne bukan d edit r.kucing ne mmg wujud pun tp cik tak taw lah siapa tuan nya..klaw kamu maw taw juga cari lah sndiri..hahahahah .klawcik ada kucing mcm ne cnfrm cik jual..tngok muka jak pun mmg kucing ne pmalas lah sangat..bangun pun tak larat sdah..tngok jak lah bulu nya bah banyak daki lg...ktara lah pemalas mandi..ntah2 gigi nya pun 3tahun 1x gosok..wakakakak

3 comments:

  1. comelnyalah hai makhluk allah yang sekor nih...teringin nak bela kucing tapi takut tak mampu nak jaga kebajikan dia dengan baik, maka, pendamkan je lah hasrat itu...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee