Terkejut Mak Enon Tau!

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 4 Labels :

Salam khamis day,salam 5ramadhan mak senah,mak limah,mak jemah dan mak-mak sekalian..hari ne ada yant ter'mis sahur tak?harap-harap lah tak de yae..
Alhamdulillah...mak enon belom lagi penah mis sahur.maklum lah takut pulak mak enon ne "terpakai" baju size XXS masa raya nanti.Kang ada pulak yang tak dapat nak terima kenyataan mak enon yg gemok ne dah jadi kurus..mihmihmih
Dah lama rasa nya mak enon tak story pasal nuffnang ne.Ye dok..sampaikan nuffnang dah upgred pon mak enon tak prasan.Nampak sangat mak enon dah lama tak jeling-jeling tabung mak enon tu.Bila buka..terperanjat mak enon tau!dah boleh cashout(ok rasa jakun jap sebab mak enon tak penah cashout nuff lagi)Tapi rasa nya,biarkan jae lah berkepuk kat situ dulu.Rasa sayang pulak nak cash out..hihihi.Padahal dah gatai tangan nak cashout buat shopping raya nanti..kikiki.Macam jae isi tabung tu berjuta-juta lemon,buat beli tudung pon tak cukup lagi..pehhhhh...ada hati nak cashout an?


Nota Jari Kaki : Psssssttttt....apa thema korang tahun ne?

4 comments:

  1. menabung la cne seklai he..ermm puasa alhamdulillah masih ok.tema thn ni peach ikut belah suami he

    ReplyDelete
  2. Cik kena bersyukur tau sebab duit tabung ni dtg bergolek tanpa sedar..
    Seronok juga kan walau sikit tapi ada peningkatan..

    ReplyDelete
  3. Weyh mak enon okje pun lama tak bukak Nuff sebab tiap kali nak bukak mesti slow...last last maleh weyh mak nak tunggu..Dah lain yeh....
    Entahlah Mak Enon beli satu apa pun tidak ni....tema apa pun tak terfikir dek akal...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee