Kucing Aku Sakit ̃๏̯̃๏

Penulis : Cik Puan Masa : 10:46 AM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum wbt.

hye korang..lama nya aku tak update blog ne kan.jangankan update,jenguk pun tak pernah sudah.nak kata aku ne busy tak lah juga.tak pernah aku dengar penganggur bertauliah busy 24jam..kekekeke
apa bleh buat lah kan...otak aku ne da kering.bukan setakat kering sahaja..tapi KONTANG sangat3.Asal nak update otak jadi beku..haiyaakkkkkkkk^^

ok hari ini aku just nak kongsikan kat korang.Bahawa kucing kusayangan intan payung aku sakit tenat..๏̯̃๏ huuuwwwwaaaaaaaaaaaa.aku tak tau knapa dia tetiba sakit.Dari dia lahir ne lah 1st time dia jatuh sakit.mungkin dia tersalah makan sebab mulut dia banyak kahak.Tadi bangun jak aku terus cari kucing aku.Tapi dia lngsung tak datang.Bunyi pun tak.mama cakap time subuh tadi dia dengar bunyi kucing aku.Puas aku round2 keliling rumah cari tak jumpa2.Rupa2nya dia dah lemah sangat kat atas stor kereta bapa aku.


Aku terus bawa kucing aku naik rumah.Mulut dia punya lah sangat bau macam bangkai.Dia tak pandai buang kahak dia so nafas dia tersekat.mama bagi makan ubat pun dia tak bleh telan.Apa nak buat ne!
Korang tolong doakan supaya dia cepat sembuh dan di panjangkan umur ya (╥﹏╥)
yang satu ne adik dia..mreka ne memang sangat2 rapat.si adik temankan abg dia dalam kotak 2 biar pun sempit.Dia tahu abg dia tengah sakit..huhuhuhu~

Ok lah aku nak bagi kucing aku makan dulu.Semoga kucing aku cepat sembuh dan kmbali sperti biasa
wassalam

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mcm mane ye ngn kucing awak?kucing sy pun ade kahak gak..risau :(

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee