Aku Terima Nikaahnya

Penulis : Cik Puan Masa : 9:08 PM Comments : 13 Labels :


Assalamualaikum wbt.
hellooooo kengkawan..masih ada yang ingat kat cik ka??Mementang lah cik lama menyepi,korang dah lupa kat cik ekkkk..sampai hati korang ek.tak pa,cik tak nak merajuk lah,takot nanti ga ada yang sudi pujokk sihhhhhhhhh.Hari ne masok 4hari dah kita di tahun 2013,so masih belum terlambat untuk cik ucapkan happy new year buat kengkawan.Tak kisah lah kengkawan blogger ka,bukan blogger ka,blogger pencen ka...tak kisah lah siapa pon yang baca entry cik ne.
Tahun ne bermulalah perjalann hidup cik sebagai ISTERI orang...cehhhhh ayat kemain meletopssssss.Cik selamat di nikahkan pada 23.12.2012 dengan sekali lafaz oke!Alhamdulillah biar pon hujan lebat lepas akad nikah tu tapi majlis cik berjalan dengan lancar jugak.
Berapa hari ne cik masih belom sempat nak taip entry Dan blogwalking.Almaklum lah kan pengantin baru mesti nak spent time dengan husband.Mood honeymoon tu masih ada jadi faham2 lah yerrrr...kekekekeke :P
Hari ne cik tak nak membebel banyak.Cik nak kongsikan beberapa gambar detik2 bahagiah cik.Korang layanzzzzzz jew lah yewwww.
Hamik koooo....lepas akad nikah my husband sempat pose lagi.Ko adeeeeeeeeee :D
Sesi membatalkan air wudhuk setelah selamat di ijab kabulkan.
Candid...Candid..Candid..Cik suka gambo candid :)
Ciuman dari suami tercinta ;)
Sempat amik gambo sendiri sebelom sanding..kekekekeke
Ok lah...tu jak yang sempat cik share buat masa ne.Tu hahhhhh husband cik dah balik dari main futsal.chowwwwww chinchowwwwwwwwwwww :D

13 comments:

  1. Patut pun senyap....duk dlm bilik tak kuar kuar...he...he..meletop mak....cantikkkk...ingat zaman okje yg tak cenggitu....jeles tau...
    Nanti update lagi yeh Cik

    ReplyDelete
  2. Wow da kwin upenye ptut le mnyepi

    ReplyDelete
  3. haippp...dah balik ek...eh cik...kita dah beli top up tu tapi x sempat lagi nak sms kat cik...nanty ek...

    winduuu lah... ala gambar tu jejauh sangat...bagilah yang lagi dekat... he he he...best jadi isteri orang? :p

    lagi sekali...winduuuuuuu....

    ReplyDelete
  4. hamboi cik, kemain lagi ko...sunyi sepi...kita nak bagi hadiah yang tertunggak nih, tunggu cik bagi details sampai ke sudah sepi nih...

    *selamat pengantin baru dear...

    ReplyDelete
  5. hoho.. COngrat's ya. Semoga behagia ke anak cucu , cicit , piut and so on . haha .

    ReplyDelete
  6. @hainom OKje cehhhhhhh....malu cik..kekekkeee..meletopsssss ek..

    ReplyDelete
  7. @elyna mirsada Aahhhh....2lah bizi jew cik,tak sempat blogwalking :)

    ReplyDelete
  8. @Farah Waheda Wahid okai dearrrr...
    Wahahahaa...cik pon windu...hug ketat2 ^^

    ReplyDelete
  9. Ingat dah ada entri lagi... tak sabar nak tengok gambar lain lagi...

    ReplyDelete
  10. baru smpt ke sini harini..tahniah yer..Barakallah..semoga Allah memberkati kalian..amin... :)

    ReplyDelete
  11. tahniah ye cik... baru sempat jengah hari ni...
    moga Allah memberkati rumah tangga cik... amin.

    ReplyDelete
  12. knpa sket je upload pic kawen ne???
    xpuas tgk,,,hehehehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee